El Medicare System no pot fer res davant el segon classificat

Les locals van perdre 1-5 amb el Manlleu i no va ser fins als últims minuts que van aconseguir el gol de l’honor

• Marc Gomà - Fotografies: Anna Aluart
  • Diumenge, 14 Febrer 2016 01:29

Una passada horitzontal, arriscada i imprecisa, va suposar, als 30 segons de partit, una recuperació per part del Manlleu, un contracop i el primer gol. Realment difícil de començar pitjor el partit per part del Medicare System CH Mataró. L’equip visitant, un dels millors de la competició, va imposar, en tot moment, un ritme infernal i va moure la bola amb una velocitat endimoniada. En molts moments del partit, semblava impossible prendre’ls-hi la possessió. Les mataronines es van contagiar d’aquest ritme vertiginós i, a causa d’això, van començar el partit amb moltes imprecisions. Tot i això, passats uns minuts, van anar entrant en el partit i van jugar una bona primera meitat. Gaudint d’algunes bones ocasions per a l’empat i arribant al descans amb el 0-1 que s’havia establert al primer minut.

Mataro-Manlleu

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, possessions llargues de les visitants i les locals, tenint algunes ocasions, però tenint la bola molt poca estona. I aquí és on va lluir la qualitat d’Anna Casaramona. Va anotar 3 gols i en va donar un altre per posar el 0-5 al marcador. Quan faltaven 5 minuts Carla Fontdeglòria va aconseguir el gol de l’honor per a les locals, desviant un xut llunyà. Dura derrota per a les mataronines que s’han de refer per afrontar, la setmana que ve, la visita a Palau de Plegamans, un altre dels equips grans.

Medicare System MATARÓ – CP Manlleu 1-5

Medicare System Mataró: Érika Arellano (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Xantal Piqué, Marta Soler –cinc inicial-, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).