El Medicare System CH Mataró ja és cinquè

Va superar el Girona amb una gran segona part

L'equip femení del Medicare System CH Mataró va superar el Girona amb més dificultats de les que indica el resultat final i d'aquesta manera ja s'ha situat en el cinquè lloc amb què va acabar la competició de l'OK Lliga la temporada passada.

L'equip gironí que és el penúltim classificat es va avançar molt aviat i fins al descans es va defensar molt bé impedint que l'equip mataroní trobés forats.
A la represa, per sort, Xantal Piqué va obrir la llauna en el primer minut i això va donar confiança a l'equip local que es va avançar amb un penal transformat per Ona Castellví i després va ampliar amb un gol de falta directa de Carla Fontdeglòria. Però l'equip visitant no es va rendir fàcilment i va reduir de seguida diferències posant el 3-2 quan encara faltaven sis minuts. I ja cap al final, i quan les gironines buscaven l'empat, l'equip d'Oriol Feliu va trobar espais i Marta Soler, de falta directa, i Ona Castellví amb un altre penal, van establir el 5-2 definitiu.

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ 5-2 GIRONA

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler (1), Laura Manzanarez, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Anna Fontdeglòria, Ona Castellví (2), Xantal Piqué (1), Ariadna Escalas.