El Mis Ibérica no pot puntuar a Vilanova

Tercera derrota consecutiva dels mataronins, que no troben una dinàmica positiva

El Mis Ibèrica CH Mataró visitava la pista del Vilanova buscant una victòria que els permetés iniciar una bona ratxa de resultats, intentant acostar-se de nou a la part alta de la taula, però van acabar caient tot i plantar cara durant bona part del matx.

Mataro-Vilanova

Els homes de Vadillo es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Povedano a cinc minuts pel descans, però poc després Bargalló aprofitava un penal per neutralitzar el que acabaria sent l’únic avantatge visitant. Cinc minuts després de la represa els locals ja van prendre la iniciativa en el marcador amb un gol de Salvadó. Valverde va transformar una falta directa que permetia al Mataró continuar pensant en la victòria, però quan el Vilanova es va posar 4-2 –gols de Bargalló i Ros de falta directa– quatre minuts abans del final, les esperances es van esvair gairebé per complet. Florenza va fer el 4-3 a un segon pel final, sense temps per buscar l’empat, i el Mataró ja ha de pensar en el pròxim partit a casa contra el Sant Cugat.

Impagos CP VILANOVA - Mis Ibérica CH MATARÓ

Impagos CP VILANOVA: Escofet, Esteva, Ros (1), Aragonés, Bargalló (2), Salvadó (1), Macià, Gómez i Peralta.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Pujol, Èric Florenza (1), Pablo Fernández, Marc Povedano (1), Ricardo Valverde, Jordi Bartrès, Èric Serra i Marçal Oliana.
Marcador: 20’ POVEDANO (0-1); 22’ Bargalló de penal (1-1); 30’ Salvadó (2-1); 34’ VALVERDE de falta directa (2-2); 38’ Bargalló (3-2); 46’ Ros de falta directa (4-2); 50’ FLORENZA (4-3).