Gran victòria del Medicare System CH Mataró a Igualada

L'equip mataroní se situa a dos punts del cinquè classificat

L'equip femení del Medicare System CH Mataró va obtenir la seva segona victòria consecutiva fent un gran partit a Igualada, davant d'un equip amb més història a la màxima categoria, repetint el triomf de la temporada passada en aquella pista quan havien guanyat per 1-3. D'aquesta manera l'equip d'Oriol Feliu se situa a només dos punts del cinquè classificat, veient a prop la possibilitat d'igualar la magnífica classificació de la temporada passada.

Carla Fontdeglòria va obrir el marcador als 7 minuts de la primera part i en el mateix minut de la segona va fer el segon. L'equip igualadí va reaccionar de seguida reduint diferències, però l'alegria li va durar poc, perquè mig minut més tard Ona Castellví va tornar a posar les coses a lloc transformant un penal, i quan l'equip local ho intentava a la desesperada, les mataronines van defensar bé i Carla Fontdeglòria va sentenciar fent un "hat-trick".

IGUALADA 1-4 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler, Laura Manzanares, Carla Fontdeglòria (3), Ona Castellví (1), Anna Fontdeglòria, Júlia Canal, Xantal Piqué i Ariadna Escalas.