Al Mis Ibérica Mataró se li escapa el partit contra l'actual líder

S'acaba la primera volta amb valoració fluixa però, tot i la derrota, l'equip es troba en dinàmica positiva que fa presagiar una millor segona volta

• Marc Gomà
  • Dilluns, 25 Gener 2016 23:28

Dissabte el Mis Ibèrica Mataró va jugar l'últim partit de la primera volta contra el líder –aprofitant la derrota del filial blaugrana–, l'Alcobendas de Madrid, en horari poc habitual per sol·licitud expressa dels visitants. Tot i així, els primers minuts van ser de clar domini local, amb diverses ocasions per encetar el marcador. El porter visitant va aturar diverses ocasions clares i això va propiciar algunes contres puntuals, molt perilloses. Les sensacions eren que el Mataró dominava i tenia ocasions, però que en qualsevol moment els madrilenys podien aprofitar alguna de les seves jugades. No va ser així i, durant la primera meitat, no es va moure el marcador.

Mataro-Alcobnendas

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica. Domini dels de groc i negre i contracops fulminants dels visitants. Va ser al minut 5 de la segona part quan Marc Povedano va aconseguir batre la porteria madrilenya amb un xut des de la frontal de l'àrea. Però l'alegria local va durar poc, ja que al minut 7 va arribar el que es veia venir. En menys d'un minut, dos contracops fulminants, i pràcticament idèntics, de l'Alcobendas van capgirar el marcador i van posar l'1 a 2. Per si fos poc, al minut 10, el Mataró va cometre la desena falta i això va concedir una falta directa als visitants. L'Alcobendas podia obrir una escletxa preocupant, però Grané va estar encertat i va aconseguir parar-la.

Va arribar el torn dels locals i, quan un jugador visitant va rebre una targeta blava per tallar un contracop amb una falta per darrere, els mataronins, de l'estic del recuperat Bartrès, van aconseguir empatar el partit. I 20 segons després, una altra falta dels visitants va suposar la desena i, per tant, una altra ocasió per a Bartrès, que no va fallar. 3-2. El Mataró havia capgirat el resultat i albirava el final del partit. Però aquest cop sí que la resposta va ser fulminant. 10 segons van tardar els rivals a anivellar de nou el marcador. Un xut des del mig del camp, desviat des de l'interior de l'àrea, va impossibilitar l'oposició de Grané i va empatar el partit quan el Front Mataroní encara celebrava el gol local. I el partit es va decidir amb un altre gol similar. Un xut de lluny desviat per un jugador que estava dins de l'àrea, d'esquena a porteria, impossibilitant la visió del porter mataroní, va suposar el 3-4 que va decidir el partit. Encara va tenir el Mataró una altra ocasió per empatar, ja que l'Alcobendas va rebre una altra targeta blava a falta de 2,20. En aquesta ocasió, però, Bartrès va xutar per sobre la porteria i, en els dos minuts de superioritat, tampoc es va poder anotar. Final cruel pel partit jugat pels locals, però la recuperació de Jordi Bartrès i el fitxatge de Ricardo Valverde fan possible somiar en una segona volta extraordinària. Només així hi ha alguna opció d'optar al desitjat ascens.

Mis Ibèrica MATARÓ – CP Alcobendas  3-4

Mis Ibérica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Èric Serra i Oriol Pujol –cinc inicial-, Jordi Bartrès (2), Marçal Oliana, Ricardo Valverde, Pablo Fernández i Marc Comas (ps).