El Medicare System CH Mataró es classifica per a la Copa de la Reina

Ha guanyat per 3-4 a la pista de l'Sfèric de Terrassa

L'equip femení del Medicare System CH Mataró ha guanyat a la pista de l'Sfèric de Terrassa per 3-4 i d'aquesta manera s'ha classificat per a la Copa de la Reina que disputaran els vuit primers classificats de l'OK Lliga entre el 8 i el 10 d'abril a Lloret de Mar. Els caps de sèrie seran Voltregà, Manlleu, Palau de Plegamans i Gijon i els altres tres participants a part de l'equip mataroní seran Sfèric Terrassa, Las Rozas i Bigues i Riells. Recordem que l'equip mataroní la temporada passada va arribar a les semifinals després d'eliminar el que després seria campió de lliga, el Palau de Plegamans.

En el partit jugat a la pista egarenca, l'equip d'Oriol Feliu necessitava un triomf per dependre d'ell mateix per a classificar-se per a la Copa de la Reina i ha sortit molt mentalitzat i al voltant del minut 5, en un minut Ona Castellví ha marcat dos gols, i poc després Marta Soler ha posat el 0-3 que ja permetia encarar el partit amb tranquil·litat. L'Sfèric ha fet l'1-3, però abans del descans Carla Fontdeglòria ha fet el quart gol.
Però l'equip local no ha posat les coses fàcils i quan faltaven deu minuts ha situat la mínima diferència al marcador (3-4) que ha acabat sent el resultat definitiu després que la defensa mataronina hagi resistit els atacs locals.

SFÈRIC TERRASSA 3-4 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler (1), Laura Manzanares, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Anna Fontdeglòria, Ona Castellví (2), Xantal Piqué, Adriana Chiva.