Tercera victòria consecutiva del Mis Ibérica Mataró a la difícil pista del Palafrugell

El partit significava el retorn de Marc Povedano després de dos partits de sanció i ho va celebrar amb 4 gols

El Palafrugell portava 4 victòries a casa, inclosa una contra el líder, l'Alcobendas, però el partit es va posar de cara pel CH Mataró ben aviat. Al minut 2, Marc Povedano va aconseguir posar per davant als de groc i negre. El partit va continuar amb domini visitant, però al minut 11 una targeta blava a Oriol Pujol va propiciar el gol de l'empat dels locals. El marcador, però, no va estar quiet. Fins a 5 gols es van marcar en els últims 8 minuts de la primera part: l'1-2 de Florenza, 2-2 i 3-2 per a l'equip local en el què seria el seu únic avantatge. Després, 3-3 i 3-4 de Pove abans de marxar al vestidor.

plantilla ch mataró

Al principi de la segona meitat, durant molts minuts, el marcador no es va moure, fins que una falta directa favorable als locals per acumulació de faltes va tornar a propiciar l'empat, en aquest cas a 4. Però els locals no van poder donar la volta al marcador i, als minuts 15 i 16, Pove i Valverde pràcticament sentenciaven el partit establint el 4 a 6. Encara van tornar a intentar-ho els locals. Anotant el 5-6 a falta de 6 minuts, però llavors, ja a la desesperada, van cometre la quinzena falta, que donava una directa al Mataró, aprofitant-la Ricardo Valverde per fer el 5-7 definitiu.

La setmana que ve el Mataró tancarà la primera volta rebent al sorprenent Alcobendas, segon classificat darrere del Barça. Una victòria seria molt important de cara a seguir el camí de recuperació que s'ha encetat amb aquestes tres victòries consecutives.

CH PALAFRUGELL - Mis Ibérica MATARÓ  5-7

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Povedano (4), Èric Serra i Oriol Pujol –cinc inicial-, Marçal Oliana, Ricardo Valverde (2), Pablo Fernández i Marc Comas (ps)