Victòria del Medicare System CH Mataró en una pista difícil

Va guanyar a la pista del cinquè classificat amb un solitari gol de Carla Fontdeglòria

L'equip femení del Medicare System CH Mataró va començar bé l'any amb una victòria per 0-1 en una pista complicada com és la del Bigues i Riells, equip que estava nou punts per sobre de les d'Oriol Feliu. Ara amb aquest triomf les mataronines estan situades en novena posició però tenen tres equips a tret, dos dels quals han jugat dos partits més que elles, i el seu rival d'aquest partit està a només sis punts, també amb un partit més jugat, i per tant poden aspirar encara a igualar la cinquena plaça de la temporada passada.
La setmana vinent a casa davant el Gijon, quart classificat i també 6 punts per sobre, tenen una bona oportunitat d'escalar més posicions.

Hoquei femení

El partit, com indica el resultat final, va ser de domini absolut de les defenses i el va decidir un solitari gol de Carla Fontdeglòria als 10 minuts de partit. Després la defensa mataronina va tancar totalment les vies d'atac a l'equip local i van aconseguir la tercera victòria fora de casa mantenint el marcador a zero per tercera vegada en el que portem de campionat a pista contrària.

BIGUES I RIELLS 0-1 MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Eika Arellano, Marta Soler, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Adriana Chiva, Xantal Piqué, Ariadna Escalas.