El Mis Ibèrica CH Mataró guanya el derbi maresmenc

Va superar l'Arenys de Munt, amb debut estel·lar de Ricardo Valverde

El MIs Ibèrica CH Mataró, que encara arrossega la baixa de Jordi Bartrés i que, a més, tenia la baixa de Pove per sanció, va aconseguir una victòria important davant l'Arenys de Munt, amb un debut estel·lar de Ricardo Valverde

El partit va començar amb el domini de l'equip local que, ja al minut 3, es va avançar amb un gol d'Èric Serra. Tot i que l'Arenys de Munt va aconseguir l'empat, en una jugada que Sergi Grané no va poder aturar per ben poc, el domini local va continuar i els de blanc i vermell es van carregar de faltes, cosa que acabaria sent decisiva a la segona part. Es va arribar al descans amb l'empat a 1 en el marcador.

Ho mataró-arenys derbi

En la segona part el partit s'hauria pogut decantar cap a l'equip visitant quan, al minut 8, Èric Florenza va tallar un contracop i va rebre una targeta blava. L'Arenys, gràcies a la falta directa executada per Gerard Cusachs, es va avançar i el partit es complicava per als interessos locals. Però llavors va ser quan el protagonisme del debutant Ricardo Valverde va esclatar. Va provocar una falta directa que ell mateix va convertir en el gol de l'empat, va provocar un penal (que Pablo no va aconseguir anotar) i, en l'execució d'un altre penal, va anotar el gol de la victòria. Un debut somiat.

L'Arenys també va tenir algunes ocasions per haver-se endut algun punt de Mataró, però Grané va aturar un penal i totes les ocasions visitants en un altre gran partit del jove porter mataroní.
També a les grades es va viure el derbi maresmenc, ja que s'hi van veure una bona quantitat de seguidors de vermell i, a l'altra banda, un Front Mataroní espectacular, que va estar al costat del seu equip en tot moment i que va fer tremolar el Jaume Parera amb els seus càntics.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 3-2 ARENYS DE MUNT

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Pablo Fernàndez, Eric Serra (1), Ricardo Valverde (2), Oriol Pujol, Oriol Lladó, Eric Florenza, Marçal Oliana, Nil Castellví, Adrià Aceituno (ps).
ARENYS DE MUNT: Guillem Garcia, Cusachs (1), Illa, Fito (1), Gallardo, Roca, Daumal, Truyols, Burgaya
GOLS: 3' SERRA (1-0); 14' Fito (1-1); 33' Cusachs (1-2); 40' VALVERDE (2-2); 46' VALVERDE (3-2).