El Medicare System Mataró no pot guanyar a l'Alcorcón

Les noies de groc i negre venien de guanyar dos partits seguits però no van poder amb les madrilenyes i van tornar a mostrar una preocupant falta d’encert de cara a porteria

  • Marc Gomà
  • Dilluns, 14 Desembre 2015 11:54

El Medicare System Mataró va començar bé el partit. Les primeres ocasions van ser locals. Però durant la primera part el partit va ser igualat i va haver-hi ocasions a les dues porteries. Ara bé, qui va aconseguir obrir el marcador va ser l'Alarcón, a un minut pel descans, amb un contracop de Rocío Ailén en què va aconseguir elevar la pilota i picar-la per sobre de l’oposició d’Adriana Escalas.

medicare - santa maria pilar


Oriol Feliu comptava amb la baixa de Laura Manzanares i, per això, va tenir menys opcions a la banqueta. La segona part però, va començar bé per als interessos locals. Una blava mostrada a Zoe González per fer caure a Júlia Canal en un contracop va facilitar l’empat del Mataró. Tot i que la portera visitant va aconseguir aturar la falta directa executada per Carla Fontdeglòria, durant els dos minuts de superioritat numèrica les noies de groc i negre van tancar les rivals a la seva àrea i Ona Castellví va aconseguir el gol de l’empat amb un precís xut a l’escaire de la porteria. Però les visitants van aconseguir avançar-se altre cop en el marcador amb un altre gol d’Ailén en una jugada personal per darrere de la porteria que l’Ariadna no va poder aturar. El Mataró ho va intentar de totes les maneres possibles, inclòs l’últim minut sense portera, però no va poder marcar.


Les noies afrontaran aquesta setmana un torneig internacional Sub-17 a Mieres que també aprofitaran com a ‘stage’ per fer grup i entrenar. Esperem que serveixi perquè a la tornada els resultats siguin millors!

Medicare System MATARÓ – CP Alcorcón 1-2

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria , Ona Castellví (1), Xantal Piqué, Júlia Canal –cinc inicial-, Marta Soler, Anna Fontdeglòria i Erika Arellano (ps).