Segona victòria consecutiva del Medicare System a Cerdanyola

L'equip mataroní deixa enrere el mal moment i es manté a mitja taula, amb ganes de tornar a mirar cap amunt

El Medicare System Mataró va oferir la seva millor versió d’aquesta temporada per emportar-se la victòria de la pista del Cerdanyola. L’equip d’Oriol Feliu va recuperar la solidesa defensiva –de fet ha encaixat un gol en els dos darrers partits–, impedint a l’equip local obtenir bones ocasions de gol, mentre que en atac aconseguien arribar amb perill constantment a la porteria rival. Tot i el clar domini mataroní, al descans s’arribava amb l’empat a zero en el marcador.

marta soler hoquei

A la segona meitat la tònica va seguir igual, i no va ser fins que restaven sis minuts que Carla Fontdeglòria va poder fer el primer gol en aprofitar la desena falta del Cerdanyola per transformar la falta directa de forma magistral. Un minut més tard, Ona Castellví va fer el 0-2 que encarrilava definitivament el partit pel seu equip, amb una bona jugada individual, certificant la victòria mataronina.

CERDANYOLA CH - Medicare System CH MATARÓ

Medicare System Mataró: Erika Arellano (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xantal Piqué equip inicial; Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).
Marcador: 34’ Carla Fontdeglòria de falta directa (0-1); 35’ Castellví (0-2).