El Mis Ibérica CH Mataró no aixeca cap

Els de Vadillo no poden marcar a la pista del Santa Maria del Pilar, cuer fins al moment, i encaixen la quarta derrota consecutiva

El Mis Ibérica CH Mataró visitava dissabte passat la pista del Santa Maria del Pilar madrileny amb la intenció de deixar enrere la mala ratxa de resultats, ja que després de tres derrotes semblava que es podria aconseguir derrotant el cuer, que fins al moment tan sols havia sumat un punt. Però els mataronins van tornar a mostrar-se poc encertats en atac, i trobant a faltar de nou al lesionat Jordi Bartrés, acabant derrotats per 2-0.

HO MASC-GIRONA

A la primera meitat no es va moure el marcador, i als vuit minuts de la segona els locals van aprofitar l’únic penal del partit per avançar-se i començar a creure en la seva primera victòria. Els madrilenys no van trigar ni un minut a fer el segon gol, que complicava molt la feina al Mataró, ja que en atac no trobaven solucions per superar el porter local. Finalment els tres punts es van quedar a Madrid, i el Mis Ibérica ha passat d’estar entre els primers llocs de la taula a ocupar el tercer lloc per la cua. Tot i això, de moment la classificació està prou igualada per canviar aquesta situació amb un parell de bons partits, esperant que el primer sigui el pròxim cap de setmana amb la visita del Sant Feliu.

CD SANTA MARIA DEL PILAR - Mis Ibérica CH MATARÓ 2-0

CD Santa Maria del Pilar: Álvarez, López-Mateos, Rubí, Ocaña i Botella equip inicial; Gómez, Ramos, Álvarez i Jaudenes.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Pujol, Èric Florenza (1), Marc Povedano i Èric Serra equip inicial; Marçal Oliana, Pablo Fernández i Nil Castellví.
Marcador: 33’ López-Mateos de penal (1-0); 34’ Gómez (2-0).