El Medicare System Mataró aconsegueix la tercera victòria

Les noies d’Oriol Feliu van demostrar durant tot el partit que eren superiors al S. M. del Pilar de Madrid, però en canvi, només van guanyar per la mínima

• Marc Gomà
  • Diumenge, 29 Novembre 2015 20:08

El Medicare System Mataró rebia la visita d’un dels equips madrilenys de la competició (n’hi ha 3 i un d’asturià), el CD Santa María del Pilar, i el Mataró va saber ser superior durant tot el partit, creant multitud d’ocasions de gol i dominant el joc, però no va saber, o no va poder, reflectir la seva superioritat en el marcador. Per l’equip local van jugar d’inici la portera Ariadna Escalas i les jugadores Ona Castellví, Carla Fontdeglòria, Marta Soler i Xantal Piqué. Ben aviat van arribar les primeres ocasions, de l’estic de la Xantal, la Carla i l'Ona, però el primer gol no va arribar fins al minut 7 quan Carla Fontdeglòria va culminar un contracop fent gol a la tercera després d’un rebuig de la portera i un segon tir al pal.

El partit estava molt tranquil i molt controlat, les visitants no portaven perill a la porteria del Mataró. Però el marcador només indicava un 1-0. Tota la primera part va seguir el mateix patró, amb moltes ocasions locals, inclòs un gol anul·lat per bola alta, i pràcticament res per part visitant. Es va arribar al descans sense que hi hagués novetats al marcador.
A la segona part, al minut 2, María del Moral va fer una jugada individual per darrere la porteria i va aconseguir el gol de l’empat. El partit, però, va seguir amb la mateixa dinàmica encara que els gols també seguien sense arribar. Al minut 5 de la segona part les visitants van tenir una falta directa que les hagués pogut posar per davant, però Ari Escalas ho va evitar. Al minut 6, també el Mataró va fallar una directa. Les ocasions se succeïen. També hi va haver un altre gol anul·lat, similar a l’anterior però menys clar i, al minut 14, es va produir la 15ena falta del Santa María del Pilar i Xantal Piqué va executar la directa a la perfecció aconseguint el 2-1.

HO FEM - STA MARIA

Les visitants ho van intentar durant els minuts que quedaven. Inclús van fallar una altra falta directa i algunes ocasions més o menys clares, però no van aconseguir el segon gol. El Mataró també va fallar un penal a falta de poc més d’un minut, i el partit va acabar sense més gols.

Medicare System MATARÓ – CD Santa María del Pilar 2-1

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Xantal Piqué (1), Marta Soler –cinc inicial-, Laura Manzanares, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria i Erika Arellano (ps).