Victòria del Medicare System Mataró contra el CP Las Rozas

En un partit que van dominar, les noies d’Oriol Feliu van aconseguir una valuosa victòria que ha de servir per deixar enrere el complicat inici de temporada

• Marc Gomà
  • Dilluns, 16 Novembre 2015 13:35

El Medicare System Mataró ha tingut un inici de temporada complicat. Arribaven al partit d’aquesta jornada contra el CP Las Rozas havent aconseguit una victòria en 5 partits. Era, doncs, un partit importantíssim per redreçar el camí. I així va ser. Tot i que el partit va ser travat, amb les madrilenyes molt tancades darrere i buscant opcions al contracop, el Mataró va saber controlar la situació i emportar-se el triomf. A més a més, les visitants van avançar-se en el marcador, quan faltaven 4 minuts pel descans i després de 6 o 7 minuts de domini total del Mataró, gràcies a un contracop d’Ana Asensi. Però les mataronines van aconseguir empatar tot just 2 minuts després, gràcies a un contracop culminat per Xantal Piqué. A l’últim segon del primer temps les locals podien haver capgirat el marcador gràcies a un penal que no van poder transformar.

CHM Fem

La segona part va començar, doncs, amb igualtat al marcador però ben aviat Marta Soler va aconseguir posar el 2 a 1. I tot i que les de blau van tornar a aconseguir igualar el marcador, altre cop gràcies a un contracop, les mataronines van aconseguir sentenciar el partit amb un gol de Carla Fontdeglòria. Amb el 3-2 al marcador, els últims minuts el Mataró va intentar aguantar al màxim la possessió de la pilota, però alguna pèrdua de pilota va permetre a les madrilenyes construir alguna jugada que els hauria pogut permetre empatar. No va ser així. Finalment les locals van poder signar la segona victòria de la temporada.