Dura derrota del Medicare System Mataró contra el vigent campió

Les noies d’Oriol Feliu van estar dins del partit durant la primera part, però la defensa i l’eficàcia en atac del Palau van portar a un resultat clar

• Marc Gomà
  • Dilluns, 02 Novembre 2015 20:46

El Medicare System Mataró venia de jugar, la setmana passada, a la pista del Manlleu, un dels millors equips d’OK Lliga i d’encaixar una derrota dura i, capricis del calendari, aquesta setmana tornava a trobar-se amb un dels clars aspirants al títol, el Generali HC Palau Plegamans.

medicare - Palau
L’equip va començar intens aquest dissabte, amb Èrika Arellano a la porteria, Carla Fontdeglòria, Anna Fontdeglòria, Marta Soler i Xantal Piqué, però ben aviat, el partit es va complicar per una targeta blava a Marta Soler que va permetre que el Palau s’avancés de falta directa. Les visitants van basar el seu joc en una defensa que va vorejar la perfecció i pràcticament va limitar el joc del Mataró a algun contracop puntual i a xuts llunyans. Poc bagatge per aconseguir vèncer a un equip com el Palau.

Però el resultat final, 0-4, tampoc reflecteix el que va passar a la pista. El partit va estar igualat i disputat, d’anades i vingudes, i es va resoldre per l’efectivitat brutal que van tenir les visitants en aprofitar les seves ocasions. Dues faltes directes, un penal i un contracop quan el Mataró estava buscant l’empat a 1 al principi de la segona part, són les 4 jugades que decideixen el partit.

Medicare System CH MATARÓ - Generali HC PALAU PLEGAMANS 0-4

Medicare System Mataró: Èrika Arellano (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).
Marcador: 5' Masclans de falta directa (0-1); 25' Gurri (0-2); 27' Herrera de penal (0-3); 38' Busquets de falta directa (0-4).