Derrota del Medicare System a la pista d’un dels favorits

El Mataró paga el mal inici a Manlleu, on havia encaixat quatre gols en dotze minuts

El mal inici va condemnar al Medicare System Mataró a Manlleu, ja que al minut 12 havia encaixat 4 gols i el partit es posava molt complicat per a les noies d’Oriol Feliu. La falta de contundència defensiva va permetre a les locals –en un estat de forma excepcional– trobar amb facilitat el camí cap a porteria, i aquest parcial advers va condicionar molt la moral visitant per encarar la resta del matx. Després del temps mort mataroní, la tònica del joc va canviar, igualant-se, encara que no es reflectís en el marcador, i s’arribava al descans 4-1.

A la represa el Manlleu va imposar un ritme i velocitat endimoniat, que va impedir al Mataró ficar-se dins del partit. Les locals no van perdre el control en cap moment, administrant bé la seva renda i emportant-se la victòria amb un marcador contundent de 6-1.

instruccions feliu

CP MANLLEU - Medicare System CH MATARÓ

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria, Ona Castellví (1), Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Erika Arellano (ps).
Marcador: 1’ Barcons (1-0); 1’ López (2-0); 10’ Casaramona (3-0); 12’ Casaramona (4-0); 17’ ONA CASTELLVÍ de penal (4-1); 35’ Burgaya (5-1); 40’ Casaramona (6-1).