El Mis Ibérica s'estrena al Pavelló Jaume Parera

Els mataronins reben la visita del Vilanova, mentre que el Medicare System d'Ok Lliga Femenina buscarà la victòria a Manlleu

mataro-barça

Dissabte a les 20:30 hores el Mis Ibérica CH Mataró jugarà el seu primer partit de la temporada com a local al Pavelló Jaume Parera davant el Vilanova. Els mataronins que es va estrenar a la 1a Estatal guanyant a la complicada pista del Tordera reben a l'equip de la Geltrú que a la primera jornada de lliga va perdre a casa 4-5 davant el Manlleu, un equip que la temporada passada jugava a OK Lliga com el Mis Ibérica i que és un dels candidats a l'ascens a la màxima categoria.

Ja fa set temporades que l'equip vilanoví no venia a Mataró. La darrera visita va ser la temporada 2008-09 a l'OK Lliga i nel resultat va ser d'empat a 1 gol. A l'anterior la victòria havia estat mataronina per 4-2, i la de més enllà (2006-07) la victòria va ser visitant per 1-3.

Davant el Vilanova es va obtenir un títol molt important

Però el partit més important que va jugar el CP Vilanova a Mataró, va ser ja fa quasi mig segle, concretament el dia 18 de juny de 1967, en la final de la Copa del Generalísimo jugada a la pista del Velòdrom de la nostra ciutat. L'Esport Ciclista Mataró (precedent de l'actual CH Mataró) va derrotar per 2-1 a la final a l'equip vilanoví, obtenint el títol de la que aleshores era la competició estatal més important i que donava dret a jugar la Copa d'Europa.
Van jugar aquell partit (sense canvis, que no se'n solien fer en aquell temps) Largo, Gamell, Gallén, Rodón i Carbonell. Carbonell va marcar el 1-0, va empatar Vila (que després fitxaria per EC Mataró) i el gol de la victòria el va marcar Pere Gallén.
Completaven la plantilla Roure, Buixeda, Spa, Vidal i Lorente.

151023Ho_FinalCopaGEN

151023Ho_GamellCopa

Sortida complicada del Medicare System

Dissabte a les 17:45 hores el Medicare System CH Mataró juga a la pista del Manlleu, un dels equips que ha començat més fort la lliga i que porta dues victòries en dos partits. Després de guanyar a Girona les noies d'Oriol Feliu afronten el matx ganes i amb molta il·lusió de sumar els tres punts, però coneixedores que al davant tindran un dels equips més forts de l'OK Lliga Femenina, i que la temporada passada es va imposar per 4-2.