Victòria del Medicare System Mataró a Girona

Primera victòria de la temporada en un bon partit de l'equip entrenat per Oriol Feliu

Primera victòria de la temporada del Medicare System Mataró, en el desplaçament a la pista del CH Girona, en el segon partit de l'OK Lliga femenina. Va ser un partit molt disputat, on les mataronines van intentar fer-se amb el control del partit des de l’inici, amb una forta pressió a tota la pista que va castigar físicament l’equip rival. En moltes fases el Mataró va aconseguir aquest domini, evitant les anades i tornades que agraden al Girona, però sense resultat de cara a porteria, tot i portar perill a la porteria rival, ja que al descans s’arribava amb el 0-0.

instruccions feliu

A la represa el guió va ser molt semblant, però quan les locals van començar a punxar físicament, el Mataró va començar a materialitzar les ocasions de gol, primer Laura Manzanares al minut cinc de la segona, després Carla Fontdeglòria i per arrodonir amb el 0-3 Ona Castellví, quan faltaven poc menys de set minuts pel final. Es va acabar controlant bé el matx, davant d’un Girona desfet físicament i tocat moralment, que va acabar jugant amb tres per la vermella a Dorca, per protestar. Bona victòria amb una gran tasca defensiva de tot l’equip, així com el plantejament tàctic ofensiu, que serveixen per agafar confiança de cara als dos pròxims reptes, el complicat desplaçament a Manlleu i la visita, sempre difícil, del Palau de Plegamans

medicare system celebració

CH GIrona - Medicare System Mataró 0-3

Medicare System Mataró: Erika Arellano (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xantal Piqué (1), Marta Soler, Laura Manzanares, Anna Fontdeglòria i Ariadna Escalas (ps).
Marcador: 25’ Manzanares (0-1); 31’ Carla Fontdeglòria (0-2); 34’ Castellví (0-3).