El Medicare System CH Mataró perd en el debut a l'OK Lliga 15-16

L'Igualada es va emportar els tres punts del Pavelló Jaume Parera després d'un intens partit

L'equip femení del Medicare System CH Mataró iniciava el passat dissabte, al pavelló Jaume Parera, la seva segona temporada a l'OK Lliga, però en aquest primer partit la sort no les va acompanyar i van acabar cedint davant l'Igualada que es va emportar els tres punts.

La primera part va ser vibrant amb dos gols d'entrada de les igualadines als quals van saber reaccionar les jugadores locals per igualar abans del descans.
La segona part va ser molt intensa, amb joc més soterrani, amb moltes faltes i l'únic equip que va ser capaç de marcar va ser el visitant a 7 minuts del final per fer-se amb el triomf.

Hoquei femení

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ - CH IGUALADA 2-3

MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ: Èrika Arellano, Marta Soler, Laura Manzanares, Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Anna Fontdeglòria, Ona Castellví (1), Xantal Piqué, Ariadna Escalas.
GOLS: 10' Garreta (0-1); 13' Bernadas (0-2), 17' CARLA FONTDEGLÒRIA (1-2); 19' ONA CASTELLVÍ (2-2) descans; 33' Meritxell Martínez (2-3)