No es materialitza el miracle del Mis Ibérica CH Mataró

Els de Vadillo planten cara al campió d’Europa, el Barça, però acaben baixant a 1a Estatal

Un ambient espectacular, de luxe, amb el pavelló Jaume Parera i León ple a vessar des de l’inici del matx, donava bones sensacions de cara al repte que tenia davant el Club Hoquei Mataró, que necessitava guanyar al FC Barcelona, campió d’Europa i de l’OK Lliga, per creure en el miracle de la permanència. A més necessitaven que el Noia no guanyés al Reus Deportiu, que per la seva banda també es jugava l’accés a l’Eurolliga. Tot i plantar cara fins als darrers minuts, els homes de Vadillo han acabat derrotats pel totpoderós Barça, i a més el Noia també s’ha imposat als reusencs per 6-5.

Els locals han vist la primera blava als dos minuts de partit, per una entrada de Florenza, amb Esteve evitant el gol de falta directa, però el Barça ha aprofitat la superioritat numèrica fent el 0-1 mig minut més tard. Abans del descans ha arribat l’empat mataroní, quan Mangas ha aprofitat una recuperació per fer l’1-1 aixecant la bola abans de rematar al fons de la xarxa, provocant l’èxtasi de la Front Mataroní i la resta d’aficionats locals, i amb aquest resultat marxaven al vestidor.

mataro-barça

A la represa, els culés s’han tornat a avançar, als sis minuts, però de nou la reacció local no s’ha fet esperar molt i al cap de quatre minuts arribava l’empat de l’estic de Povedano, donant esperança de nou al Mataró. Poc després han tingut una falta directa per intentar avançar-se, però el mateix Pove no ha pogut superar Fernández. Després d’una bona ocasió d’Oliana arribava el primer gol d’Álvarez, que feia pujar el 2-3 al marcador. Vadillo ha demanat temps mort de seguida, i quan no s’havia jugat ni un minut, Casas empatava de nou culminant una gran jugada personal, fent embogir l’afició mataronina. Dos gols més d’Álvarez han fet tocar de peus a terra de nou al Mataró, ja que amb el 3-5, restant quatre minuts pel final, ho tenien molt complicat per reaccionar.

En acabar el partit, tot el pavelló, amb l’ambient d’excepció que s’ha pogut viure, ha agraït l’esforç a l’equip, tot i certificar-se el descens, acomiadant a més l’històric porter Jordi Esteve, que ha completat sis temporades al club, on havia arribat quan ja s’havia guanyat la Copa CERS i baixat a 1a Estatal, la temporada 2009/2010. També s’ha pogut acomiadar al jove talent Martí Casas, que ja s’ha fet públic que la temporada vinent jugarà al CP Vic, seguint a l’OK Lliga. Els dos jugadors s’han mostrat emocionats pel comiat i per no poder oferir als aficionats locals la permanència a la màxima categoria.

Mis Ibérica CH MATARÓ - FC BARCELONA 3-5

Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Èric Florenza, Marc Povedano (1) i Martí Casas (1) equip inicial; Marçal Oliana, Oriol Parera i Èric Serra.
FC BARCELONA: Fernández, Gual (1), Pascual, Marín i Reinaldo (1) equip inicial; Álvarez (3), Torra i Panadero.
Àrbitres: González i Moreno.
Marcador: 2’ Reinaldo (0-1); 23’ MANGAS (1-1); 31’ Gual (2-1); 35’ POVEDANO (2-2); 42’ Álvarez (2-3); 42’ CASAS (3-3); 45’ Álvarez (3-4); 46’ Álvarez (3-5).