Remuntada èpica del Mis Ibèrica a Igualada per mantenir l'esperança

El descens es decidirà a la darrera jornada de lliga en què l'equip mataroní rep el FC Barcelona; i el Noia al Reus Deportiu

L'equip del Mis Ibèrica CH Mataró ha fet els seus deures i ha guanyat a la pista de l'Igualada per 6-7 –remuntada èpica per assolir la primera victòria fora de casa de la temporada– i el Noia no ha fet els seus, ja que ha perdut al Palau Blaugrana i això fa que l'equip mataroní encara continuï viu i el descens es decidirà en la darrera jornada en què el Mis Ibèrica rebrà, ni més ni menys, que el FC Barcelona, al qual haurà de guanyar si vol salvar-se, tot esperant que el Noia perdi a Reus.

Ho mataro

Els homes de Joan Carles Vadillo van començar una mica freds i es notaven els nervis a la pista, i això va permetre als locals posar-se 2-0 amb facilitat, en menys de deu minuts, amb un xut llunyà i un contracop en inferioritat numèrica de l'Igualada sorprenent al Mataró. El 3-0 l’Igualada el va fer en un altre contraatac, però un minut més tard Parera feia el 3-1. Una falta directa els va donar el 4-1 de seguida, i amb aquest resultat s’arribava al descans, amb una primera meitat per oblidar.

A la represa els mataronins van mostrar una cara radicalment diferent, sortint a totes i creient en les seves possibilitats, i això els va permetre igualar el marcador en menys d’un quart d’hora, amb dos gols de Casas –un de penal– i un d’Oliana. L’Igualada va respondre de seguida amb el 5-4, però el Mataró va seguir creient i amb un gol de Povedano empatava de nou (5-5) tres minuts més tard. El suport dels més 60 aficionats mataronins que es van desplaçar a la capital de l’Anoia es va fer notar a la represa, i els jugadors mataronins celebraven els seus gols amb el Front Mataroní. Els locals s’avançaven de nou gràcies a una falta directa quan faltaven cinc minuts pel final, però el Mataró no es va rendir, i finalment va arribar la remuntada amb els gols de Casas i Mangas en menys de tres minuts (6-7). Als darrers instants l’Igualada va posar setge a la porteria visitant buscant l’empat, però un Jordi Esteve immens va impedir que el marcador es tornés a moure.

Mombus IGUALADA HC - Mis Ibérica CH MATARÓ 6-7

Mombus IGUALADA HC: Deitg, Molas (2), Pla (1), López (1), Baliu (2), Vives, Muntaner, Garreta i Oller.
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Martí Casas (3), Marçal Oliana (1), Oriol Parera (1) i Èric Serra.
Àrbitres: García i Fernández.
Marcador: 3’ Baliu (1-0); 9’ López (2-0); 12’ Pla (3-0); 13’ PARERA (3-1); 14’ Molas de falta directa (4-1); 28’ CASAS (4-2); 32’ OLIANA (4-3); 38’ CASAS de penal (4-4); 39’ Baliu (5-4); 42’ POVEDANO (5-5); 45’ Molas de falta directa (6-5); 46’ CASAS (6-6); 48’ MANGAS (7-6).