S'allunya la permanència amb la desfeta a Lleida

El Mis Ibérica CH Mataró aguanta fins la recta final, arribant a empatar 3-3, però acaba derrotat (7-4)

El Mis Ibèrica CH Mataró encara no ha dit adéu definitivament a l’OK Lliga, però les seves opcions s’han vist reduïdes dràsticament en no poder superar al Lleida a domicili. Ara tan sols resten 9 punts en joc i continuen a 7 de la permanència, pel que ara sí que fa falta un miracle i sent realistes cal pensar en el descens de l’equip, ja que l’única manera de seguir a OK Lliga és guanyar-ho tot i esperar una hecatombe del Noia.

Ho mataró-lleida

El partit ha començat bé pels interessos visitants, amb el gol de Florenza al minut 7, però els locals han pogut empatar abans del descans. A la represa el Lleida ha sortit decidit a deixar enllestida la permanència a OK Lliga i de seguida s’ha posat per davant, però la resposta mataronina no s’ha fet esperar amb l’empat a dos gols de Povedano. Una falta directa ha servit als locals per fer el 3-2, però de nou la reacció visitant ha estat immediata amb l’empat de Florenza. A partir d’aquest moment els de la Terra Ferma han estat molt encertats de cara a porteria, i amb quatre gols en deu minuts han deixat el partit sentenciat (7-3). El 7-4 d’Oliana quan faltaven cinc minuts, només ha servit per maquillar lleugerament el marcador final, que permet al Lleida seguir a OK Lliga i condemna als homes de Vadillo al descens.

ICG Software LLEIDA - Mis Ibérica CH MATARÓ

ICG Software LLEIDA: Lluís Tomàs, Trilla (1), Rodero (1), Cañellas, Necchi, Andreu Tomàs (3), Llisa, Díez (2).
Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza (2), Marc Povedano (1), Martí Casas, Marçal Oliana (1), Oriol Parera i Èric Serra.
Àrbitres: Veiga i López.
Marcador: 7’ FLORENZA (0-1); 23’ Díez (1-1); 28’ A. Tomàs (2-1); 30’ POVEDANO (2-2); 34’ Rodero de falta directa (3-2); 35’ FLORENZA (3-3); 37’ Díez (4-3); 42’ Trilla (5-3); 43’ A. Tomàs de falta directa (6-3); 43’ A. Tomàs (7-3); 45’ OLIANA (7-4).