Victòria del Mis Ibérica per seguir pensant en el miracle

Els homes de Vadillo superen clarament un Tordera que ja ha perdut la categoria

Queden cinc jornades de lliga i el Mis Ibérica Mataró, després d’imposar-se al Tordera en el derbi comarcal, es troba a set punts de la permanència, i en resten tan sols quinze en joc. Per tant els homes de Vadillo ho tenen complicat per conservar la categoria, però mentre matemàticament hi hagi opcions, seguiran lluitant, tot i que l'esperança implica guanyar per primer cop fora de casa, a la pista del Lleida, després de Setmana Santa.

Mataro-Tordera

El CH Mataró va posar-se 4-1 al minut vint de partit –amb dos gols de Povedano, un de Casas i un d’Oliana–, i semblava que deixava als visitants sense opcions, però el Tordera va reaccionar i en un minut va marcar dos gols –un de penal i l'altre aprofitant una pèrdua local– que els ficava de nou dins del partit abans del descans (4-3). A la represa dos gols de Martí Casas –que va fer un gran partit– en un minut sí que van deixar el camí planer pels locals, ja que poc després una falta directa de Mangas posava el 7-3 al marcador i el partit gairebé sentenciat, tot i que encara quedaven 18 minuts pel final. Casas va fer el seu quart gol, i el 8-3 deixava els visitants sense opcions quan faltaven set minuts. Un altre penal a un minut suposava el 8-4 definitiu.

Mis Ibérica CH MATARÓ - CP TORDERA 8-4

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Èric Florenza, Marc Povedano (2), Martí Casas (4), Marçal Oliana (1), Oriol Parera, Èric Serra i Oriol Pujol.
CP TORDERA: López, Martos (2), Serra, Castañé, Cuenca, Aldrich, Torner (1), García (1) i Grima.
Àrbitres: Melero i Moreno.
Marcador: 3’ CASAS (1-0); 5’ Martos (1-1); 7’ POVEDANO (2-1); 15’  POVEDANO (3-1); 20’ OLIANA (4-1); 21’ Garcia de penal (4-2); 21’ Martos (4-3); 27’ CASAS (5-3); 27’ CASAS (6-3); 32’ MANGAS de falta directa (7-3); 43’ CASAS (8-3); 49’ Torner de penal (8-4).