El Mis Ibèrica CH Mataró deixa escapar una altra oportunitat

Ha perdut a la pista del Manlleu i veu com l'equip osonenc l'atrapa a la classificació

L'equip del Mis Ibérica CH Mataró ha deixat escapar una altra oportunitat de sumar la primera victòria fora de casa i veu com es van escapant també les opcions de sortir de la zona de descens, quan ja només falten cinc jornades per acabar el campionat i la salvació es troba a cinc punts. A més, la derrota ha estat davant d'un rival directe, el Manlleu, que ara l'iguala a 17 punts a la classificació.

El conjunt mataroní no ha jugat un mal partit, però els locals han sabut resoldre millor de cara a porteria. Ha estat un voler i no poder pel Mataró, amb oportunitats però que sempre topaven amb el porter local, o els pals. Martí Casas ha avançat els de Vadillo al minut quinze de partit amb un xut a mitja alçada, però poc després el Manlleu ha empatat i poc després d'iniciar-se la segona meitat s'han avançat (1-2) i fins al final el partit s'ha travat molt i el marcador ja no s'ha mogut. En el darrer minut els àrbitres no es van voler complicar la vida i en una clara falta per darrere a Casas no van voler donar la falta directa, en la què podria haver estat la darrera oportunitat per, com a mínim, sumar un punt.

Mataro-Manlleu

CP MANLLEU - Mis Ibérica CH MATARÓ 2-1

CP MANLLEU: García, Lluís Teixidó, Farrés, Humberto, Julià, Martínez, Santi Teixidó i Prims.
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Marc Povedano, Èric Serra, Martí Casas, Marçal Oliana i Oriol Parera.
Àrbitres: Garmendia i Garrote.
Marcador: 15’ CASAS (0-1); 18' Humberto (1-1); 29' Julià (2-1).