Derrota inesperada del femení del CH Mataró

El conjunt mataroní va perdre a casa 1-2 davant l'Sfèric de Terrassa un partit que va anar guanyant fins als darrers minuts de joc

mataro-sferic

L’equip femení del Club Hoquei Mataró va perdre a casa inesperadament 1-2 davant l’Sfèric Terrassa, en un matx on les locals van anar guanyant bona part del partit.
Carla Fontdegloria va fer l’1-0 al minut 2’ de joc, resultat amb el qual es va arribar al descans, tot i que Ona Castellví va disposar d’un penal que hauria pogut ser el 2-0.
A la represa el Terrassa va empatar el matx i quan faltaven cinc minuts va fer l’1-2 de penal. Quan només restaven 45’ segons Carla Fontdeglòria va disposar d’una falta directa, per empatar, però va errar i els tres punts van volar del Pavelló Jaume Parera de Mataró.

CH MATARÓ - SFÈRIC TERRASSA 1-2

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (portera), Júlia Canal, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví , Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares i Erika Arellano (ps).