El Mis Ibérica CH Mataró veu trencada la seva bona ratxa

Després d’una bona primera meitat, els de Vadillo van afluixar a la represa i l'Alcoi va marxar en el marcador

El Mis Ibérica CH Mataró va jugar una bona primera meitat, mantenint-se dins del partit, però l’Alcoi –amb cinc catalans i dos ex jugadors del conjunt mataroní liderant l’equip, Figa i Formatgé– va poder marxar en el marcador a la represa, arribant a la recta final del matx amb un avantatge suficient per no patir per la victòria.

Els locals van avançar-se de seguida amb un gol d’Aguilar, que va aprofitar un rebuig d’Esteve, i a falta de poc menys de tres minuts pel descans, Figa feia el 2-0. Abans de marxar als vestidors Serra va desviar un xut de Florenza per fer el 2-1 que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.

Però el rendiment dels homes de Vadillo va baixar a la represa, i els locals ho van aprofitar per anar ampliant el seu avantatge progressivament, Cañellas per partida doble –rematant una bola a mitja alçada i girant sobre si mateix– i després Figa de nou quan faltaven cinc minuts, fent el 5-1 que deixava les opcions visitants sota mínims. Serra a la mitja volta va fer el 5-2 definitiu quan faltava un minut i mig. Tot i la derrota, el Mataró continua tercer per la cua, ja que el Tordera també va perdre i el Manlleu va empatar.

Mataro-Sant vilafranca

Enrile Pas ALCOY - Mis Ibérica CH MATARÓ 5-2

Enrile Pas ALCOY: Grau, Formatgé, Cañellas (2), Aguilar (1), Figa (2), Arché, Candanedo i Pérez.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Marc Povedano, Martí Casas, Oriol Parera, Marçal Oliana i Èric Serra (2).
Àrbitres: Sanz i Burgos.
Marcador: 5’ Aguilar (1-0); 28’ Figa (2-0); 29’ SERRA (2-1); 32’ Cañellas (3-1); 38’ Cañellas (4-1); 45’ Figa (5-1); 49’ SERRA (5-2).