Primera victòria fora de casa del CH Mataró femení

Ha guanyat per 2-3 a la pista del S. Ma Pilar de Madrid

L'equip femení del Club Hoquei Mataró ha aconseguit avui a la tarda la tercera victòria a l'OK Lliga i la primera fora de casa, en guanyar per 2-3 a la pista del Santa Maria del Pilar de Madrid.

La victòria ha estat forjada en una gran primera part on Ona Castellví, Carla Fontdeglòria i Júlia Canal han posat un 0-3 al marcador en arribar al descans. Després s'ha patit una mica però s'ha acabat guanyant els tres punts.

mataro-Sant Cugat

El diumenge al matí, i aprofitant el viatge a la capital d'Espanya, el CH Mataró ha jugat contra l'Alcorcón, al que s'havia derrotat per 2-1 el passat dissabte a Mataró, i en aquesta ocasió el 2-1 ha estat favorable a les madrilenyes.
En aquest partit han estat les madrilenyes les que han anat per davant, amb 1-0 al descans i marcant després el segon, i un gol d'Ona Castellví ha posat emoció al tram final però sense que el resultat es mogués.