El Mis Ibérica busca allargar la bona ratxa a Alcoi

El CH Mataró buscarà la tercera victòria de la temporada a la pista d'un equip que també militava a Primera Estatal la temporada passada

  • Divendres, 12 Desembre 2014 12:33

Ho mataró-lleida

El CH Mataró encadena tres jornades consecutives sense perdre, i aquest dissabte a Alcoi intentarà mantenir la bona dinàmica, tot i que no es tracta d’una pista fàcil. Aquesta temporada només hi ha guanyat l’Igualada per un ajustat 2-3 i el Reus Deportiu hi va empatar, mentre que els altres quatre visitants han caigut. La temporada passada, que els dos equips van enfrontar-se a 1a Estatal, els mataronins hi van caure per un ajustat 2-1, mentre que a Mataró van imposar-se els de Vadillo per 4-2. En el darrer viatge a Alcoi a OK Lliga el Mataró hi va empatar a dos gols, la temporada 2008-09. Una victòria suposaria un pas més per sortir de la zona de descens, i una gran injecció de moral.

Resultats històrics

2013-14 1a Estatal   Alcoi- CHM  2-1
2008-09 OK Lliga     Alcoi- CHM  2-2
2006-07 OK Lliga     Alcoi- CHM  3-1
2003-04 1a Estatal   Alcoi- CHM  2-1

13a Jornada - 13 de desembre

Reus Deportiu - Liceo
FC Barcelona - Vic
Igualada - Noia
Alcoi - CH MATARÓ
Lleida - Vendrell
Tordera - Calafell
Manlleu - Vilafranca
Cerceda - Voltregà

Doble desplaçament a Madrid

El CH Mataró femení té aquest dissabte a la tarda el segon desplaçament llarg de la temporada, a la pista del Santa Maria del Pilar madrileny, equip que ara mateix es troba a la part baixa de la taula, però amb un partit menys. Les noies d’Oriol Feliu busquen la primera victòria lluny de casa, que els donaria confiança per establir-se a la zona tranquil·la de la classificació.
I el diumenge, aprofitant el llarg desplaçament, juguen a la pista de l'Alcorcón en partit avançat de la segona volta, ja que l'equip madrileny va ser el riavl dissabte passat aquí a Mataró en ocasió de la segoan victòria mataronina.

6a Jornada - 13 de desembre
Gijón - Voltregà
Alcorcón - Sant Cugat
Sta. Mª del Pilar - CH MATARÓ
Girona - Igualada
Palau de Plegamans - Sferic Terrassa
Bigues i Riells - Vilanova
Descansa el Manlleu

Avançat de la 18 jornada:
Alcorcón - CH MATARÓ