Segona victòria a l’OK Lliga del femení del CH Mataró

Les mataronines van guanyar a casa 2-1 l’Alcorcón que arribava com a líder i que va acabar cedint davant l’energia i la fe de les locals

Hoquei femení

El femení del CH Mataró va sumar dissabte passat la segona victòria de la temporada a l’OK Lliga Femenina després de superar l’Alcorcón 2-1. El triomf del conjunt dirigit per Oriol Feliu va arribar com el de la primera jornada de lliga davant el Sant Cugat, després d’anar bona part del matx per sota en el marcador i havent de remuntar en els darrers instants.

Després d’una primera part força igualada i sense que cap dels dos equips tingués encert de cara a porteria, a les acaballes del primer temps el conjunt madrileny es va avançar en el marcador. A la segona part el CH Mataró va sortir decidit a capgirar el matx i Marta Soler va tenir l’empat, però va errar una falta directa. Minuts més tard Carla Fontdeglòria va fer l’empat i ella mateixa, quan restava poc més d’un minut per acabar el partit, va fer el gol de la victòria convertint-se en la gran protagonista del triomf del seu equip. En el darrer minut les visitants van disposar d’una falta directa per empatar que va aturar la portera mataronina Èrika Arellano segellant la segona victòria del conjunt mataroní.

Després d’aquest triomf el CH Mataró escala fins a la setena posició i avisa a tots els equips que no serà gens fàcil puntuar al Pavelló Jaume Parera. Aquest dissabte les mataronines es desplaçaran fins a Madrid per jugar a la pista del Santa Maria del Pilar.

CH MATARÓ - ALCORCÓN 2-1

CH Mataró: Èrika Arellano (P), Xabtal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Carla Fontdeglòria (2), Júlia Canal, Ona Castellví i Ariadna Escalas (PS)