Victòria plàcida del Mis Ibérica per abandonar la cua

Tercera jornada consecutiva del Mataró sense perdre, imposant-se al Lleida per escalar dos llocs en la classificació

Gol Martí Casas

Amb l’encert de cara, que en altres partits havia faltat, el Mis Ibérica CH Mataró va poder imposar-se amb claredat al Lleida el passat dissabte, sense patir en cap moment per la victòria i arribant a tenir fins a sis gols de renda a la segona meitat. El tercer resultat positiu de forma consecutiva dels homes de Vadillo, després de guanyar al Manlleu a casa i empatar a Tordera, els ha servit per superar precisament a aquests dos equips a la taula, tres punts per damunt de l’equip osonenc i amb els mateixos punts que els de l’Alt Maresme.

Ho mataró-lleida

El partit va començar bé pels interessos mataronins, ja que Mangas va aprofitar un refús del porter visitant per fer l’1-0 al minut 5. La primera meitat va continuar tranquil·la, i el marcador no es va tornar a moure fins a la represa. En menys de quatre minuts el Mataró va deixar el partit molt de cara, ja que Oliana va aprofitar una passada de Florenza per fer el 2-0 al minut dos, i poc després Casas va fer el 3-0 en una jugada individual sortint des de la defensa. El Lleida va fer el 3-1 de falta directa un minut més tard, quan Oliana va veure la targeta blava per protestar.

En un minut demolidor, quan encara en quedaven quinze pel final, els homes de Vadillo van fer tres gols consecutius que deixaven el partit sentenciat amb el 6-1 al marcador, el primer de Casas de penal, el segon de Povedano i el tercer de Casas aprofitant una superioritat numèrica. Martí Casas amb el seu quart gol de la nit va fer el 7-1, els visitants van maquillar una mica el resultat amb un penal i aprofitant una pèrdua de pilota del Mataró (7-3), i Serra encara va tenir temps de fer el 8-3 definitiu.

Mis Ibérica CH MATARÓ - ICG Software LLEIDA 8-3

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Èric Florenza, Marc Povedano (1), Martí Casas (4), Oriol Parera, Marçal Oliana (1) i Èric Serra (1).
ICG Software LLEIDA: Lluis Tomàs, Necchi, Andreu Tomàs (1), Cañellas, Trilla, Rodero (1), Díez i Ballestero (1).
Àrbitres: Fernández i Garmendia.
Marcador: 6’ MANGAS (1-0); 27’ OLIANA (2-0); 29’ CASAS (3-0); 30’ Rodero de falta directa (3-1); 35’ CASAS de penal (4-1); 35’ POVEDANO (5-1); 35’ CASAS (6-1); 38’ CASAS (7-1); 42’ A. Tomàs de penal (7-2); 45’ Ballestero (7-3); 46’ SERRA (8-3).