El Mis Ibèrica CH Mataró treu un punt del derbi

Ha empatat a la pista del Tordera en un final dramàtic

Segon partit consecutiu del Mis Ibèrica CH Mataró puntuant, ahir sumant un punt a la pista del Tordera, un rival directe en lla lluita per evitar el descens, en el sempre vibrant derbi comarcal. El desencert a pilota parada, desaprofitant dos penals i dues faltes directes, van evitar que els de Vadillo poguessin endur-se els tres punts, quan tenien als locals contra les cordes en el tram final del matx.

El partit va començar bé pel Mataró, ja que Èric Serra va fer el 0-1 al minut cinc, però els locals no van trigar gaire a igualar de nou el marcador, i a mitja part ja guanyaven per 2-1. A la represa el Tordera va agafar dos gols de renda de seguida, fent el 3-1 de penal, però els visitants es van refer i amb dos gols de Marc Povedano acabaven empatant quan faltaven tres minuts pel final. Els locals van notar més el cansament que els mataronins, i al final van acabar patint per conservar un punt, ja que a la segona meitat el porter local López va aturar dos penals i una falta directa.

Tot i el resultat, l'equip de Vadillo continua en darrera posició però amb esperances d'anar pujant a la taula.

CP TORDERA - Mis Ibérica CH MATARÓ 3-3

CP TORDERA: López, Garcia, Bernabé, Martos, Hernández, Aldrich, Serra i Cuenca.
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Serra, Èric Florenza, Marc Povedano, Martí Casas, Oriol Parera, Marçal Oliana i Aniol Mangas.
Àrbitres: Gómez i Díaz.
Marcador: 5’ SERRA (0-1); 7’ Garcia (1-1); 12’ Hernández (2-1); 30’ Garcia de penal (3-1); 38’ POVEDANO (3-2); 48’ POVEDANO (3-3).