Derbi maresmenc d’alta tensió a Tordera

El Mis Ibérica CH Mataró buscarà la segona victòria de la temporada

• Divendres, 28 Novembre 2014 13:13

Mataro-Manlleu

Aquest dissabte 29 de novembre a les 19:30h el Mis Ibèrica CH Mataró visita el Tordera, en un derbi que no es veia des de fa dues temporades a 1a Estatal, abans que l’equip de l’Alt Maresme pugés a OK Lliga, una temporada abans que els mataronins. Els dos equips es troben a la part baixa de la taula i vénen de guanyar la setmana anterior, el Tordera a la pista del Noia –en la seva segona victòria de la temporada, a casa han guanyat al Lleida– i el Mataró sumant els primers punts de la temporada superant al Manlleu. Són clars rivals en la lluita per evitar el descens, i si a això sumem la tradicional rivalitat comarcal, l’emoció està servida. En el darrer partit disputat al pavelló torderenc, els homes de Vadillo van guanyar per 2-6, la temporada 2012-13 a 1a Estatal.

Primer desplaçament fora de Catalunya del femení

Les noies del CH Mataró buscaran aquest dissabte a Gijón la seva segona victòria de la temporada, després de la jornada de descans –recordem que són 13 equips i per això cada jornada en descansa un–, en el seu primer desplaçament fora de Catalunya per jugar un partit de lliga. L’equip asturià de moment porta un punt, després d’una derrota i un empat, i per tant l’equip d’Oriol Feliu intentarà que segueixin sense conèixer la victòria.