Primera victòria del Mis Ibérica CH Mataró

Ha superat el Manlleu gràcies a un gran inici de la segona part

L'equip del Mis Ibérica CH Mataró per fi, a la desena jornada, ha aconseguit la seva primera victòria a l'OK Lliga. Fins ara en molts partits havia tingut opcions de triomf però no havia arribat, i avui ha aconseguit, en un partit molt competit, acabar dominant el Manlleu, un equip que també està en zona de descens i que ja semblava indicat per tal que arribés aquesta primera alegria, tot i que la temporada passada a 1a Estatal els osonencs havien guanyat aquí a Mataró.

Mataro-Manlleu

L'equip visitant s'ha avançat per dues vegades a la primera part, però primer Mangas i després Povedano de falta directa, just abans del descans, han pogut igualar per marxar al vestidor amb empat a dos gols. Després, a la represa, l'equip de Vadillo ha sortit en tromba i Casas de penal, Parera i Florenza han fet pujar el 5-2 al marcador. Però el Manlleu no s'ha rendit i ha posat encara emoció al tram final reduint fins al 5-4, errant un penal quan faltava poc més de dos minuts pel final, que hauria posat de nou l’empat en el marcador. Finalment Povedano, a dos minuts per acabar, en una falta directa, trasnformada magistralment, ha fet el gol de la tranquil·litat que donava l’anhelada primera victòria a l’equip de Vadillo.

Mis Ibérica CH MATARÓ - CP MANLLEU 6-4

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Mangas (1), Povedano (2), Florenza (1), Casas (1), Parera (1), Serra, Oliana.
CP MANLLEU: García, Lluis Teixidó, Prims (1), Julià (1), Martínez (1), Farrés, Santi Teixidó, Mendes i Martí (1).
Àrbitres: Prades i López-Leyton.
Marcador: 4’ Prims (0-1); 7’ MANGAS (1-1); 19’ Martínez (1-2); 25’ POVEDANO de falta directa (2-2); 30’ CASAS de penal (3-2); 32’ PARERA (4-2); 42’ FLORENZA (5-2); 45’ Julià (5-3); 47’ Martí (5-4); 49’ POVEDANO de falta directa (6-4).