Oriol Feliu: “Tenim un equip molt jove que en un futur pot aspirar a tot”

Parlem amb Oriol Feliu, tènic del femení del CH Mataró que enguany s’estrena a Ok lliga

  • Divendres, 21 Novembre 2014 12:32

Oriol Feliu

Com has vist l’equip en aquestes dues primeres jornades de lliga?

Bé, molt bé, hem demostrat que som competitius i que podem donar guerra. En el primer partit van demostrar tenir caràcter i guanyar al Sant Cugat després de remuntar un 3-0, i aquesta setmana vam plantar cara a la pista del Voltregà, un equip que té internacionals i que ha guanyat les quatre últimes edicions de l’OK Lliga Femenina. Les sensacions són molt bones.

Com dius, aquesta setmana vau perdre 3-0 davant el campió, això demostra que podeu competir de tu a tu amb qualsevol, no?

Sí, jo personalment ja sabia que aquestes nenes podien donar guerra a OK Lliga i aquest resultat encara referma més aquesta idea. Després a l’hoquei hi ha aspectes, com la qualitat individual o l’experiència, que poden decantar un partit. Però durant tot el partit es va veure que estàvem allà competint i donant guerra.

L’objectiu és la permanència? I quins creus que són els rivals directes?

L’objectiu és la permanència, però també és definir el nostre model d’hoquei i que aquest equip tan jove continuï creixent i que el femení pugui estar molts anys competint a OK Lliga femenina i donant moltes alegries al club. Pel que fa als rivals directes, a l’OK Lliga Femenina hi ha quatre equips molt potents que estan per sobre de tots els altres i a partir d’aquí tots els altres equips poden ser rivals directes. Ara, si mirem els resultats de la temporada passada, els nostres rivals serien el Sant Cugat, l’Igualada i el Vilanova, tot i que s’ha reforçat força bé.

L’equip és molt jove, creus que d’aquí a uns anys podeu lluitar pel títol?

Jo la temporada passada ja vaig intentar inculcar aquesta idea a les jugadores. Tenim un equip que està format per nenes de 14 a 17 anys, i si ara que estem començant ja hem aconseguit pujar a OK Lliga d’aquí 2 o 3 anys podem està donant guerra entre els tres o quatre primers.

Tu també ets un entrenador molt jove, et veus entrenant el masculí de l’entitat?

Ara mateix no, estic amb el femení i la veritat és que estic molt bé. La temporada passada va ser el meu primer any portant un sènior i les coses estan funcionant molt bé, i el meu únic objectiu és continuar treballant molts anys amb aquestes nenes i seguir amb la projecció que estem tenint. Portar el masculí ni em passa pel cap.

Canviant de tema, tu ets un dels fundadors de “Front Mataroní”, la primera penya del CH Mataró, com neix i amb quin objectiu s’inicia aquesta penya?

L’objectiu és aconseguir que els equips sèniors del CH Mataró comptin amb una part de l’afició amb ganes d’animar i ajudin l’equip a sumar victòries i aconseguir els seus objectius. Volem ser el sisè jugador. I neix d’un grup de seguidors de l’hoquei dels castellers. Jo sóc casteller i molts amics meus sabien que jo havia pujat a OK Lliga amb el femení i xerrant va sorgir la idea de venir a veure els meus partits i els del masculí. Ens vam engrescar i ara ja som 50 persones. La veritat és que tot va ser bastant espontani.