Els pals i l’arbitratge condemnen el Mis Ibèrica CH Mataró

Els locals van fer mèrits per puntuar davant del Vic, posant-se per davant a la segona meitat

El Mis Ibèrica CH Mataró no ha pogut trencar la mala ratxa inicial en el seu retorn a OK Lliga, en el partit endarrerit de la tercera jornada contra el CP Vic, i ha acabat caient un cop més plantant cara davant d’un històric. L’arbitratge ha perdut els papers a la recta final del matx, i l’equanimitat brillava per la seva absència, perjudicant a l’equip local i impedint que poguessin optar a puntuar.

Després d’uns primers minuts de tempteig, Ordeig aconseguia obrir el marcador superant per sota a Esteve, però el Mataró no s’ha deixat intimidar i atacava amb insistència un Vic que es defensava amb ordre. Però un xut d’Oliana, aturat en primera instància pel porter visitant, ha acabat entrant, suposant l’empat a un gol, tot i que Grau ha protestat insistentment en entendre que no havia entrat, sense ser sancionat pels col·legiats. Els osonencs han tingut bones ocasions, però l’encert de Jordi Esteve sota pals ha permès al Mataró marxar amb l’empat al vestidor.

A la segona meitat Casas ha fet el 2-1 aprofitant la falta directa per les 10 faltes del Vic, ja que Florenza ha xutat fora, però després de recollir el rebot la cedeix a Casas que marca arribant amb velocitat des de darrera. Poc després un penal dubtós serveix als visitants per empatar de nou, en una jugada semblant a l’anterior, aprofitant el rebot. Al minut set de la represa, Font aconsegueix desviar un xut, avançant de nou al Vic, 2-3.

A falta d'11 minuts Mangas veu la targeta blava per una suposada protesta, i poc després els àrbitres s’inventen un penal quan xoquen dos jugadors disputant una bola, aprofitant Ordeig per fer el 2-4. Segons després dos jugadors fan caure Martí Casas, i el penal el transforma ell mateix, fent el 3-4, amb deu minuts per davant. A falta de poc menys de cinc minuts la falta directa per 15 faltes locals la xuta Torres, aturant Esteve, però un dels àrbitres diu que el porter s’havia mogut i fa repetir el llançament, i aquest cop Torres no falla, 3-5. Oliana parla amb l’àrbitre i veu la blava, i poc després també la veu Florenza quan rep una falta, ja que els col·legiats interpreten que des del terra ha colpejat a un contrari, i el Mataró es queda amb dos jugadors de pista. A falta de tres minuts Rodríguez aprofita la doble superioritat, fent el 3-6 definitiu.

Mis Ibèrica CH MATARÓ - CP VIC 3-6

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Èric Serra, Aniol Mangas i Martí Casas (2) cinc inicial;  Marçal Oliana (1), Marc Povedano i Oriol Parera.
CP VIC: Grau, Ordeig, Roca, Bancells i Rodriguez cinc inicial; Preses, Font, Burgaya i Torres.
Àrbitres: Galan i López, blaves a Oliana, Mangas i Florenza del Mataró.
Marcador: 9’ Ordeig (0-1); 15’ OLIANA (1-1); 27’ CASAS (2-1); 28’ Roca (2-2); 32’ Font (2-3); 40’ Ordeig de penal (2-4); 40’ CASAS de penal (3-4); 46’ Torres de falta directa (3-5); 47’ Rodriguez (3-6).