Set en blanc a Calafell

El Mis Iberica CH Mataró va perdre 6-0 i continua sense puntuar en la temporada del seu retorn a l'OK Lliga

vendrellEl Mis Ibèrica CH Mataró va patir la sisena derrota de la temporada en sis partits jugats a l'OK Lliga, i si fins ara havien sigut prou honroses, en aquesta ocasió, i davant un rival que tampoc és dels més qualificats de la màxima categoria, la va patir de forma molt severa rebent un contundent "set en blanc" a la pista del Calafell.

El partit ja va començar malament perquè als tres minuts l'equip tarragoní ja guanyava per 2-0, resultat que es va mentenir fins al descans, ja que l'equip mataroní es va anar ficant a poc a poc dins del partit.

Aquest resultat feia pensar en la possibilitat d'una remuntada, com ha passat en altres partits, però només iniciar-se la segona part va arribar el 3-0 i ja en el tram final del partit l'equip local va doblar el seu marcador davant un equip totalment enfonsat i que no aconseguia trobar el camí del gol.

CALAFELL - CH MATARÓ 6-0

CALAFELL: Andreu, Romeu (1), Gabarra (1), Palau, Vergés (1), Rosa (1), Pàmies (1), Verger, Galbas (1) i Arellano.
MIS IBÈRICA CH MATARÓ: Esteve, Mangas, Povedano, Parera, Florenza, Serra, Casas, Oliana, Pujol i Aceituno.