No arriba la primera victòria a l'OK Lliga

El Vendrell ha superat el Mis Ibèrica CH Mataró per 4-5 i el deixa a zero punts

El Mis Ibèrica CH Mataró continua sense poder puntuar en el seu retorn a l'OK Lliga ja que ha perdut al Pavelló Jaume Parera davant el Moritz Vendrell per un ajustat 4-5, pagant uns mals minuts de la primera meitat que els visitants han aprofitat per posar-se 1-4. Semblava que era un partit propici per obtenir la primera victòria ja que el visitant era el penúltim classificat, i tot i les repetides derrotes patides per l'equip de Vadillo, quasi totes ho havien estat després de lluitar fins al final pel triomf, com ha sigut també avui.

vendrell

Mitjans ha estat el protagonista de la nit amb quatre gols, i ja ha marcat el 0-1 al minut vuit. Martí Casas ha recuperat una bola per acabar fent l’empat a un gol, després de superar alguns rivals, però el mateix Mitjans no va trigar gaire a fer el 1-2. Els dos minuts finals de la primera meitat han estat nefastos pels homes de Vadillo, ja que han encaixat dos gols que posaven el partit complicat pels seus interessos amb el 1-4 al marcador.

A la represa els locals han sortit decidits a remuntar el matx, i quan s’havien jugat quatre minuts Povedano feia el 2-4 a la mitja volta. Nou minuts més tard Casas ha aprofitat la desena falta del Vendrell per fer el 3-4, i encara restaven més de deu minuts per intentar puntuar. Però de seguida ha arribat la rèplica visitant amb el quart gol de Mitjans, i amb el 3-5 han defensat bé el resultat, de fet el 4-5 de Florenza ha arribat sense temps per intentar empatar.

vendrell

Mis Ibèrica CH MATARÓ - Moritz VENDRELL 4-5

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (1), Èric Serra, Aniol Mangas i Martí Casas (2) cinc inicial;  Marçal Oliana, Marc Povedano (1) i Oriol Parera.
Moritz VENDRELL: Fox, Miras, Mitjans (4), Jordi Ferrer i Lluís Ferrer (1) cinc inicial; Creus i Martínez.
Àrbitres: Valverde i Gómez.
Marcador: 8’ Mitjans (0-1); 11’ CASAS (1-1); 13’ Mitjans (1-2); 22’ Ll. Ferrer (1-3); 23’ Mitjans (1-4); 29’ POVEDANO (2-4); 38’ CASAS de falta directa (3-4); 38’ Mitjans (3-5); 49’ FLORENZA (4-5).