El Mis Ibérica CH Mataró fa suar el segon classificat, però cau a A Coruña

El Cerceda va haver de tirar d’èpica per superar uns mataronins que es van posar per davant en dues ocasions

La primera meitat va acabar amb empat al marcador, aprofitant els dos equips les dues úniques oportunitats a pilota parada de tot el partit, Fernández marcant pel Cerceda de falta directa, després de la blava que va veure Serra, i Povedano per part del Mis Ibérica CH Mataró transformant una pena màxima.

A la represa els dos equips van començar amb oportunitats de gol, però no va ser fins que restaven tretze minuts pel final que Èric Florenza va fer emmudir l’afició del Cerceda amb un espectacular gol que va entrar per tot l’escaire. Dos minuts més tard els locals van aprofitar un rebot per igualar de nou el matx, però de seguida Èric Serra marcava el 2-3 quan faltaven deu minuts per la conclusió del matx. Però Grasas va esperonar al seu equip, quan amb un xut espectacular des de mitja pista va marcar per l’escaire d’Esteve, que no va poder fer res per evitar-ho, a falta de cinc minuts. Els locals es van abocar en atac, i poc després Togores certificava la remuntada amb un gol des de dins de l’àrea.

D’aquesta manera els homes de Joan Carles Vadillo segueixen sense sumar cap punt i tanquen la classificació de l’OK Lliga amb tres derrotes, però s’ha de tenir en compte que tenen dos partits aplaçats i que molts equips han jugat ja cinc partits. S’ha de tenir en compte que en les tres derrotes han plantat cara a tres rivals complicats, a dos camps gallecs –Liceo i Cerceda– i al potent Reus a casa, i que ben segur que els resultats no trigaran a arribar.

140919 HO Mataró - Reus

LICEO LA CORUNYA - MIS IBÉRICA CH MATARÓ 6-4

HockeyGlobal CP CERCEDA: Rodríguez, Grasas, Fariza, Pérez i Togores cinc inicial; Fernández i Mantiñán.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Èric Serra (1), Aniol Mangas i Marçal Oliana cinc inicial;  Martí Casas, Marc Povedano i Oriol Parera.
Àrbitres: Díaz i López-Leytón, van mostrar targeta blava a Èric Serra.
Marcador: 9’ Fernández de falta directa (1-0); 20’ POVEDANO de penal (1-1); 37’ FLORENZA (1-2); 39’ Pérez (2-2); 40’ SERRA (2-3); 45’ Grasas (3-3); 46’ Togores (4-3).