El Mis Ibèrica Mataró perd en un gran retorn a l'OK Lliga

Ha plantat cara al Reus Deportiu, que al final ha acabat fent valer el seu potencial

El Club Hoquei Mataró, que a més estrenava a Mis Ibèrica (empresa dedicada a l'odontologia) com a patrocinador, avui feia el seu retorn a l'OK Lliga i, tot i haver perdut, ha donat una molt bona imatge davant d'un potent equip com és el Reus Deportiu, que la temporada passada va acabar quart de l'OK Lliga i s'ha fet amb dos reforços de luxe com l'argentí Matías Platero (Valdagno italià) i Marc Coy (Benfica portuguès), i que fa pocs dies va estar a punt de donar la sorpresa a la Supercopa davant el FC Barcelona cedint per un ajustat 2-3.

Ha estat un partit vibrant el que han ofert els dos equips, i si de cas només ha quedat una mica espatllat pel severíssim criteri arbitral a l'hora d'assenyalar faltes, faltes directes i penals i targetes blaves, ja que han posat el llistó molt baix, quedant clar que, si tots els col·legiats segueixen el mateix criteri, aquesta temporada els equips que tinguin bons llançadors de faltes directes i penals tindran molt de guanyat.

Només es portava un minut i mig quan Martí Casas ja ha vist la targeta blava per moure la porteria, però Selva, un dels millors llançadors que hi ha d'aquest tipus de faltes, ha enviat el seu xut al pal. L'equip local ha quedat ja dos minuts en inferioritat i el Reus s'ha llançat desaforadament a l'atac, però ha topat amb un Jordi Esteve sensacional sota pals, i que ha fet una gran actuació al llarg de tot el partit.

Gol Martí Casas Hoquei

I només recuperar tots els efectius, hi ha hagut una falta directa contra la porteria visitant que Martí Casas ha transformat en el primer gol del partit i de l'OK Lliga 14-15.
Però tres minuts més tard, Salvat, en un molt bon contraatac visitant, ha igualat el marcador. Fins al descans la intensitat ha anat en augment, amb tots dos equips molt concentrats en defensa, però a poc a poc el Mis Ibèrica Mataró s'ha tret la por del damunt i Pove i Florenza han tingut dues ocasions molt clares per avançar el seu equip, però al descans s'ha arribat amb empat a un gol i tot per decidir.

A la represa tot continuava igual, amb gran intensitat a la pista i fins i tot amb més ocasions per a l'equip local, però ha sorgit la figura de Jepi Selva, tot un campió del món del 2013 amb la selecció espanyola, per trencar el partit. S'ha carregat el seu equip a les esquenes i amb dos grans gols, amb un altre de Rubio de penal al mig, ha fet pujar l'1-4 al marcador quan només quedaven set minuts. Tot semblava decidit...

Però a l'hoquei patins no es pot cantar victòria fins al final i l'equip local no estava disposat a rendir-se i Marc Povedano, el fitxatge estrella de la temporada, que fa dues temporades havia jugat a l'Igualada, ha reduït diferències de penal quan faltaven tres minuts, i quan faltava un minut s'ha tret un xutàs imponent que ha significat el 3-4. Ara tot semblava possible encara... Però una certa precipitació, possiblement lògica, en l'equip groc, ha fet que en una contra hi hagués una altra falta directa que Selva ha convertit en el 3-5 definitiu.

140919 HO Mataró - Reus

MIS IBÈRICA CH MATARÓ - REUS DEPORTIU 3-5

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Marc Povedano (2), Eric Florenza, Eric Serra, Martí Casas (1), Marc Oliana, Oriol Parera, Adrià Aceituno (ps).
REUS DEPORTIU: Roger Molina, Rubio (1), Pujol, Salvat (1), Costa, Platero, Selva (3), Coy, Torné, Velasco (ps).
GOLS: 5' CASAS (1-0); 8' Salvat (1-1); 34' Selva (1-2), 40' Rubio (1-3); 43' Selva (1-4); 47' POVEDANO (2-4); 49' POVEDANO (3-4); 50' Selva (4-5).