El CH Mataró perd 6 a 3 a la pista del Voltregà

El conjunt mataroní va perdre el segon partit de la Copa Penedès en un partit on els locals van ser més resolutius de cara a porteria

Ho- Manlleu-matáró

El CH Mataró va perdre 6-3 a la pista del Voltregà (equip d’OK Lliga) en el partit corresponent a la segona jornada de la Copa Penedès. El conjunt entrenat per Joan Carles Vadillo va fer un bon partit en línies generals, però va acabar cedint davant un equip més experimentat que va resoldre el matx en els instants finals.

En els primers instants de joc, els locals van ser els que van tenir més la possessió de la pilota, però les grans ocasions de gol les va generar el Mataró al contraatac. El CH Mataró s’hauria pogut avançar en el marcador, però el col·legiat del matx no va apreciar com la pilota entrava dins de la porteria local i no va donar el gol. Tot seguit el Voltregà va fer el primer gol del partit. Però a partir d’aquí el conjunt mataroní es va fer amb el control del joc i Martí Casas amb dos gols va capgirar el marcador abans del descans.

A la represa el Mataró va poder encarrilar la victòria, però no va aprofitar els minuts amb superioritat que va tenir després de la blava directa al local Grau, i poc després Eric Florenza va desaprofitar un penal que hauria donat dos gols d’avantatge. Després d’aquests minuts de control mataroní, Vargas va aprofitar per empatar el partit a dos gols. Poc després Dani Rodríguez, amb dues dianes, feia pujar al marcador el 4 a 2.

Els mataronins no es van rendir i a quatre minuts pel final Marçal Oliana va fer el 4-3 després de transformar una falta directa. En els darrers minuts els de Vadillo van tenir l’empat en dues ocasions de contraatac, però les van errar i en canvi el Voltregà va materialitzar les seves i va acabar guanyant 6-3.

En l’altre partit del grup, el Manlleu va guanyar 5-2 al Tordera, després de dues jornades el Voltregà i el Manlleu lideren el grup amb 4 punts, seguits de Mataró i Tordera amb només un punt. Ara, el pròxim partit del CH Mataró serà aquest cap de setmana a la pista del Manlleu.

CP VOLTREGÀ - CH MATARÓ 6-3

CH MATARÓ: Adrià Aceituno (P), Aniol Mangas, Marçal Oliana (1), Eric Florenza i Eric Serra cinc incial;  Oriol Parera, Martí Casas (2), Marc Povedano i Jordi Esteve (P).