El Club Hoquei Mataró participa a la 4a Copa Esports Penedès

El conjunt mataroní debuta amb un empat a 3 davant el Tordera

Ho- Manlleu-matáróEl Club Hoquei Mataró prepara el seu retorn a l’OK Lliga de la millor manera, participant en la Copa Esports Penedès –aquest any amb el suport de l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins–, que la disputen 12 equips de la màxima categoria estatal, 11 d’ells catalans.

La competició es divideix en tres grups de quatre equips –el Mataró es troba en el grup Nord, amb el Manlleu, el Tordera i el Voltregà–, es disputa una lligueta a una volta, i els primers de cada grup i el millor segon disputaran la final a quatre pel títol. La Fase Final es jugarà el cap de setmana del 5 i 6 de setembre, i els equips que no entrin a la final a quatre pel títol també segueixen competint en dues finals a quatre més, per establir la classificació final completa.

Estrena amb empat

El passat cap de setmana els homes de Joan Carles Vadillo van debutar en aquesta competició, empatant a tres gols en el derbi maresmenc contra el Tordera, al pavelló Jaume Parera i León. Era el primer test de pretemporada, i els dos equips ho van notar. Es va avançar el Tordera amb un gol de Martos, però abans del descans Mangas va igualar en convertir una falta directa.

A la represa Oliana va avançar els locals, però poc després Hernández empatava pel Tordera. Quan faltava un minut Mangas va fer el 3-2 que semblava definitiu, però Serra va fer l’empat in extremis en marcar quan faltaven catorze segons, aprofitant la superioritat numèrica després de la blava a Povedano. Van jugar pel CH Mataró: Jordi Esteve, Èric Serra, Èric Florenza, Aniol Mangas i Marçal Oliana; Adrián Aceituno, Nil Castellví i Marc Povedano.

Dissabte juguen a Voltregà

Aquest dissabte a 2/4 de 10 de la nit els mataronins visiten la sempre complicada pista del Voltregà, mentre que el dimecres 3 de setembre juguen el darrer partit de grup a la pista del Manlleu, campió de 1a Estatal la temporada passada.

El Club Hoquei Mataró fitxa Marc Povedano

A principis del mes d’agost el CH Mataró va fer efectiu del fitxatge de Marc Povedano, provinent del CP Sant Feliu amb qui militava a la Primera Estatal la temporada passada. Povedano de 24 anys és un home amb experiència a Ok Lliga, després d’haver jugat a la màxima categoria estatal amb l’Igualada la temporada 2012-13. A més, també va jugar amb el Lleida. A hores d’ara Marc Povedano és l’única incorporació del CH Mataró.

Debut complicat a la lliga

Per altra banda recordar que la competició d’OK Lliga comença el proper 20 de setembre amb la visita del Reus Deportiu, tota una prova de foc pels de Vadillo. El femení del CH Mataró per la seva part no començarà a jugar a la màxima categoria estatal fins el 20 de novembre quan debutin a casa rebent la visita del Sant Cugat. Aquest dissabte les noies entrenades per Oriol Feliu disputaran un torneig a Sant Hipòlit de Voltregà.