Vadillo: “El nostre objectiu a OK Lliga serà ser competitius”

Parlem amb Joan Carles Vadillo, entrenador del primer equip masculí del CH Mataró

  • Eloi Sivilla
  • Dijous, 19 Juny 2014 12:03

Vadillo

Després d’aconseguir l’ascens a OK Lliga, parlem amb el tècnic del CH Mataró perquè ens faci cinc cèntims de com ha anat aquesta temporada, i com es presenta la pròxima, a la màxima categoria estatal de l’hoquei patins.


Quina valoració fas de la temporada?

La temporada ha estat molt bona, hem pujat a OK Lliga, però, a banda d’aquest èxit, que és el que et vesteix i veu tothom, jo valoro molt positivament el joc que ha fet l’equip durant tota la temporada. Crec que hem fet un molt bon hoquei, hem jugat molt bé en equip, fins i tot hem donat espectacle en alguns partits i amb això és amb el que em quedo per damunt de tot. Està clar que el més important ha estat assolir l’ascens, però crec que també s’ha de destacar el treball que s’ha fet durant tota la temporada.

L’objectiu a principi de temporada era pujar a OK Lliga?

No, nosaltres ens havíem plantejat a principi de temporada l’objectiu de lluitar per estar a dalt i intentar estar entre els cinc primers classificats i, si hi havia opcions d’ascens, lluitar fins al final. Però en cap cas havíem pensat que estaríem tantes jornades en els llocs de privilegi com hem estat.

Quin és el moment que l’equip es veu amb clares opcions d’ascens i pensa que això ja no se us pot escapar?

Jo crec que hi ha dos moments, el primer és quan aconseguim guanyar en el darrer segon a Astúries, va ser una victòria molt costosa i vam fer un gran pas cap endavant a la classificació després d’aquell triomf. I l’altre va ser la victòria a casa 3-0 davant el Barça que ens va deixar molt ben posicionats per aconseguir pujar de categoria.

Hoquei 2013, Entrenador Vadillo

L’única pega de la temporada va ser no aconseguir el títol de lliga a casa a la darrera jornada de lliga davant el Manlleu?

Depèn de com t’ho miris. Està clar que nosaltres volíem guanyar i ser campions, però ja havíem aconseguit el premi gros de l’ascens, i si t’ho mires fredament, veus que és molt complicat competir amb equips que et tripliquen en pressupost com és el cas del Manlleu, l’Alcoi o el Maçanet.

La plantilla patirà canvis per jugar la temporada vinent a OK Lliga?

No, mirarem de fer algun reforç, però la nostra intenció és donar continuïtat a tota la plantilla que ha aconseguit aquesta important fita aquesta temporada. En l’apartat de baixes només tenim la d’en Pol Castellví que deixa l’equip perquè marxa a estudiar a Itàlia.

En quines posicions us voleu reforçar?

L’hoquei que juguem nosaltres tothom juga a tot arreu, no tenim posicions fixes i, per tant, no busquem reforçar cap posició en concret. El que busquem és un jugador que es pugui adaptar a la nostra filosofia i sistema de joc. Però sabem que serà molt complicat econòmicament trobar un jugador d’aquest estil.

Amb aquest fitxatge de què parles i la plantilla actual, creus que teniu equip per mantenir-vos a OK Lliga?

No ho sé. Tant si es fitxa com si no es fitxa, intentarem ser competitius, aquest serà el nostre objectiu, competir tots els partits i després al final ja veurem què podem fer. Jo tinc esperances que si l’equip juga com ho ha fet aquesta temporada serem competitius i que guanyarem partits. Però, si m’ho preguntes ara mateix, et diria que no sé què respondre’t perquè haurem d’anar partit a partit.

Quins equips creus que estaran amb vosaltres lluitant per la permanència?

La veritat és que no et puc dir res. L’OK Lliga en els darrers anys, com la Primera Estatal, estan sent unes competicions molt renyides i variants i on mai saps fins que comença la lliga quins equips seran els més forts. Per exemple, aquesta temporada a OK Lliga, exceptuant el Vilanova que s’ha quedat despenjat molt aviat, a les dues darreres jornades de lliga encara hi havia 5 o 6 equips que lluitaven per no baixar i salvar la categoria. Per tant haurem d’esperar que es confeccionin les plantilles i comenci la lliga per respondre aquesta pregunta.  

Hoquei 2013, Entrenador Vadillo 2