El CH Mataró perd i es queda sense títol

La derrota no entela una gran campanya on s'ha aconseguit l'ascens a l'OK Lliga

El dissabte al vespre el Club Hoquei Mataró va perdre davant el Manlleu i d'aquesta manera s'ha quedat sense el títol de la 1a Divisió Estatal que ha anat a parar a les mans de l'equip osonenc. Així l'equip de Vadillo s'ha de conformar amb un subcampionat, molt meritori, que li dóna l'ascens a l'OK Lliga.

Ho- Manlleu-matáró

Lluís Teixidó, que va fer un recital acabant amb quatre gols –dos d’ells a pilota parada–, va ser el protagonista de la victòria visitant, i ja va encetar el marcador al minut 11 de partit. Cinc minuts més tard Florenza va errar des del punt de penal, però en canvi Teixidó no va fallar abans del descans, fent el 0-2.

Als set minuts de la represa Casas tornava a ficar als mataronins dins del partit, amb una jugada personal, però poc després el mateix Teixidó feia l'1-3 complicant molt la remuntada a l’equip de Vadillo. Mangas va tenir l'oportunitat d’acostar de nou al Mataró, desaprofitant l'ocasió des del punt de falta directa, i dos minuts més tard Prims sentenciava el partit. El golejador del matx va arrodonir el resultat fent l’1-5 definitiu convertint una falta directa, i el Manlleu va poder celebrar el títol de lliga de forma merescuda.

CH MATARÓ - CP MANLLEU 1-5

CH MATARÓ: Adrián Aceituno, Aniol Mangas, Oriol Parera, Èric Florenza, Martí Casas (1), Èric Serra, Pol Castellví, Marçal Oliana i Jordi Esteve (porter suplent).
CP MANLLEU: Hernández, Lluís Teixidó (4), Santi Teixidó, Callis, Farrés, Colomo, Torra i Prims (1).
Àrbitres: Delfa i Rovira
Marcador: 11’ Lluís Teixidó (0-1); 22’ Lluís Teixidó de penal (0-2); 32’ CASAS (1-2); 35’ Lluís Teixidó (1-3); 43’ Prims (1-4); 45’ Lluís Teixidó de falta directa (1-5).