El CH Mataró, amb opcions de ser campió

Els mataronins, després d'imposar-se al Raspeig per 3-6, es faran amb el títol si guanyen al Manlleu a la darrera jornada

L'equip masculí del Club Hoquei Mataró va visitar dissabte la pista del cuer amb l’ascens a l’OK Lliga a la butxaca, superant al Raspeig per 3-6, de manera que arriba a la darrera jornada de lliga amb l’oportunitat de ser campió, si derrota al Manlleu –actual líder– a Mataró. Els homes de Joan Carles Vadillo es troben a dos punts de la primera posició, i per tant el darrer partit al Jaume Parera i León serà tota una final en la qual es decidirà qui s’emporta el títol de lliga.

Hoquei 2013, foto editorial tot esport 1624 - HO Mataró-arenys

El partit va començar amb més de mitja hora de retard, i els locals van sortir amb ganes de sumar la seva segona victòria de la temporada. Però el Mataró també es va prendre el partit molt seriosament, conscients que feia falta guanyar per seguir pensant en el títol, i al descans ja guanyaven 1-3 amb un gol d’Oliana i dos de falta directa de Castellví, després que Arché empatés el partit. A la represa Serra va ampliar l’avantatge visitant fent l'1-4, però Arché va ficar al Raspeig de nou dins del partit amb dos gols, posant el 3-4 al marcador quan faltaven cinc minuts. Castellví, amb el seu tercer gol, va fer el 3-5 pocs segons més tard, i Casas feia el 3-6 definitiu quan faltava un minut pel final.

RASPEIG - CH MATARÓ 3-6

CPP RASPEIG: Tarrazo, Basañes, Sirvent, Aznar, Martí, Moltó, Sanjuan, Arché (3) i Ferrandiz.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Martí Casas (1), Èric Serra (1), Aniol Mangas, Oriol Parera, Pol Castellví (3) i Marçal Oliana (1).
Àrbitres: Galàn i Sanz.
Marcador: 14’ OLIANA (0-1); 16’ Arché (1-1); 18’ CASTELLVÍ de falta directa (1-2); 22’ CASTELLVÍ de falta directa (1-3); 30’ SERRA (1-4); 31’ Arché (2-4); 45’ Arché (3-4); 45’ CASTELLVÍ (3-5); 49’ CASAS (3-6).