El CH Mataró torna cinc anys després a l'OK Lliga

Els de Vadillo guanyen 5 a 2 el Sant Cugat i ho celebren amb l'afició a falta de dues jornades

140503 HO Mataró - Sant Cugat

Si fa unes setmanes va ser el femení, aquest dissabte ha estat el torn del masculí del Club Hoquei Mataró que retorna a la màxima categoria estatal que van perdre fa justament cinc anys, la temporada 2008-2009, poc abans d'assolir el títol de la Copa CERS.

El CH Mataró tenia la possibilitat d’aconseguir l’ascens a OK Lliga a falta de dues jornades pel final de la lliga si guanyava a casa el Sant Cugat, un equip de mitja taula que no s’hi jugava res. I així va ser. D'aquesta manera l'hoquei mataroní posa per primer cop a la història els seus dos primers equips a l'OK Lliga. Enhorabona!

Els de Joan Carles Vadillo no van fallar, van dominar des del principi als santcugatencs, i tot i que l'equip vallesà va resistir amb una bona defensa durant més d'un quart d'hora, van acabar arribant els gols i al descans l'equip local ja guanyava 2 a 0, després d'un gol de Florenza de xut creuat i un altre de Mangas en falta directa driblant el porter visitant.

A la represa ben aviat el marcador va pujar fins al 4-0, repetint Mangas, amb un altre gol de falta directa, i també Florenza, acabant una bonica triangulació. Les grades ja eren una festa, perquè a més abans d'acabar el partit ja es va saber de la derrota del Maçanet a Madrid, que ja donava l'ascens al Club Hoquei Mataró. Els darrers minuts ja quasi van sobrar, i els santcugatencs van fer dos gols, però enmig Martí Casas havia posat el 5-1, després d'un contraatac ben conduït per Oliana. I en acabar el partit va ser el deliri amb una afició bolcada amb el seu equip celebrant aquest gran èxit.

CH MATARÓ- SANT CUGAT 5-2

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Eric Serra, Eric Florenza (2), Martí Casas (1), Aniol Mangas (2), Marçal Oliana, Pol Castellví, Oriol Parera i Marc Gassó.
SANT CUGAT: Gascon, Soler (1), Gaspar (1), Tobias, Yepes, Rubio, Pinto.
GOLS: 18' FLORENZA (1-0); 19' MANGAS (2-0); 32' MANGAS (3-0); 34' FLORENZA (4-0); 38' Soler (4-1); 45' CASAS (5-1); 46' Gaspar (5-2).