El CH Mataró només empata però està més a prop de l'ascens

Tindrà tres oportunitats per sumar els tres punts que li falten

El Club Hoquei Mataró només va poder empatar a tres gols a la pista de l'Alcobendas, però amb la derrota del SHUM Maçanet a Alcoi està més a prop de l'ascens. L'equip de Vadillo va perdre el lideratge, que passa a mans del Manlleu, però porta sis punts d'avantatge al Maçanet, que és quart, i per tant tindrà tres oportunitats, en els tres partits que queden (el primer el dissabte vinent davant el Sant Cugat a casa), per sumar els tres punts necessaris per aconseguir l'ascens.

En el partit de dissabte en terres madrilenyes, l'equip mataroní va anar sempre a remolc, trobant-se un Alcobendas molt motivat per guanyar al líder. Els homes de Vadillo, per la seva banda, van sortir a la pista notant més l’ansietat i la pressió de tenir l’objectiu tan a prop, faltant encert en la primera meitat. Casas va igualar des del punt de penal el matiner gol de López al minut dos, tres minuts més tard, però els locals van arribar a posar-se amb dos gols d’avantatge –Martínez amb un xut on Esteve estava tapat i López aprofitant una superioritat per la blava a Oliana– quan faltaven dos minuts pel descans. Afortunadament Florenza va poder fer el 3-2 abans de marxar al vestidor, amb un xut des de mitja pista que va tocar en algun jugador abans d’entrar.

mataró-alcobendas

A la represa els mataronins van mostrar coratge i ganes de guanyar, i l’experiència de Florenza –marcant sortint de darrera la porteria donant mitja volta– i d’Esteve –aturant dues faltes directes als locals–, van permetre empatar el partit. El Mataró va tenir opcions fins i tot de guanyar, però finalment van haver de conformar-se amb un punt que pot ser molt valuós, ja que la setmana vinent tenen la primera oportunitat de celebrar l’ascens si guanyen al Sant Cugat a casa.

CP ALCOBENDAS - CH MATARÓ 3-3

CP ALCOBENDAS: Rodríguez, Martínez (1), Jurado, Carmona, López (2), Mario i Jiménez.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (2), Martí Casas (1), Èric Serra, Aniol Mangas, Oriol Parera, Pol Castellví i Marçal Oliana.
Àrbitres: Díaz i López.
Marcador: 2’ López (1-0); 5’ CASAS de penal (1-1); 11’ Martínez (2-1); 23’ López (3-1); 24’ FLORENZA (3-2); 41’ FLORENZA (3-3).