El femení de CH Mataró guanya i obté l'ascens a OK Lliga

Ha superat el Voltregà B per 3-2

Ahir dissabte les noies del CH Mataró van assolir l’anhelat i històric ascens a l'OK Lliga femenina en superar al Voltregà per 3-2, en un partit amb nervis i emocions a flor de pell. Molt bona tasca del tècnic Oriol Feliu, que amb un equip molt jove ha aconseguit pujar a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal en la seva primera temporada, en acabar en segon lloc de la Nacional Catalana igualat amb el Manlleu B, però amb pitjor golaverage particular. Aquest equip no pot pujar ja que té el seu primer equip a l'OK Lliga.

Ho fe Mataró-Voltregà

El primer gol local va ser matiner, Xantal Piqué va fer l'1-0 que feia vibrar al públic local però al minut 10 les visitants van empatar. La portera del Voltregà va estar molt encertada sota els pals, però abans del descans Marta Soler tornava a avançar al seu equip amb un gran gol. A la represa les visitants equilibraven de nou el marcador de seguida, amb un gol als dos minuts de joc. Al minut 14, Soler va aprofitar la falta directa per la desena falta del Voltregà, fent el 3-2 amb molta serenitat. Al tram final del matx, les locals van saber patir per conservar el resultat, que permetia celebrar l’ascens.

ascens ok lliga femenina

CH MATARÓ - CP VOLTREGÀ 3-2

Per part del CH Mataró van jugar: Erika Arellano (portera), Xantal Piqué (1), Ona Castellví, Carla Fondeglòria,  Júlia Canal, Marta Soler (2) i Clara Ràfols.