Victòria del femení del CH Mataró que està a un pas d'OK Lliga

El conjunt mataroní guanya 2-0 a l'Olesa Patí i aquest cap de setmana pot assolir l'ascens si guanya i el Reus Deportiu no ho fa

CH Mataró Femení 2013-14Després de guanyar a la pista del Manlleu i fer-se amb el primer lloc de la classificació, el conjunt mataroní tenia un compromís complicat a casa davant l’Olesa Patí. A més el matx era només quatre dies després de jugar a Manlleu i l’equip encara no s’havia recuperat de l’esforç.

Després d’uns primers minuts d’igualat, Xantal Piqué va fer l’1 a 0 que donava traqnuil·litat a l’equip local. Però abans del descans les visitants van reaccionar i van posar a prova a la portera mataronina Erika Arellano que sempre va mantenir la porteria a zero.  A la segona l’Olesa va seguir buscant l’empat amb ganes fins que Xantal Piqué va fer el 2-0 que encarrilava la victòria. Amb aquest resultat el conjunt entrenat per Oriol Feliu va mantenir la calma i va sumar un nou triomf.

Ara aquesta setmana l'equip mataroní tindrà la possibilitat d'aconseguir l'ascens a OK Lliga, si les mataronines guanyen diumenge a Terrassa a l'Sfèric i el Reus Deportiu no guanya el seu partit el CH Mataró pujarà a la màxima categoria estatal.

CH MATARÓ - OLESA PATÍ 2-0

CH MATARÓ: Erika Arellano (portera), Xantal Piqué (2), Ona Castellvi, Carla Fontdegloria, Marta Soler, Julia Canal, Clara Rafols.
MARCADOR: 12’ XANTAL PIQUÉ (1-0), 27’ XANTAL PIQUÉ (2-0).