El Club Hoquei Mataró amplia l'avantatge sobre el segon

L'equip mataroní ha guanyat el derbi davant l'Arenys de Munt per 9-3

L'equip del Club Hoquei Mataró va guanyar amb força facilitat el derbi davant l'Arenys de Munt per 9-3 després de fer un molt bon partit i de mostrar-se molt efectiu davant la porteria rival, sobretot aprofitant el gran moment de Martí Casas. Amb aquest triomf i l'ensopegada de l'Alcoi a casa seva l'equip mataroní amplia el seu avantatge sobre el segon a tres punts i manté intactes les seves esperances de retorn a l'OK Lliga.

En un partit amb tots els ingredients d’un derbi, amb passió, gols i tensió –els arenyencs van acabar amb dos jugadors i l’entrenador expulsats–, els locals van dominar el joc, oferint un bon espectacle i gols brillants, destacant un cop més Martí Casas, Jordi Esteve i Èric Florenza. Casas i Mangas van encadenar dos gols molts seguits que posaven el 2-0 pel Mataró, però Roca posava el 2-1 al finalitzar un contracop. Abans del descans, i desaprofitant els locals dos penals anteriorment, Florenza transforma la tercera pena màxima posant el 3-1 al marcador.

HO Mataro-

Els homes de Joan Carles Vadillo van posar fil a l’agulla a la represa, i quan no s’havien jugat ni deu minuts havien sentenciat el matx amb tres gols de Casas que posaven el 6-1 al marcador. Tot i això l’Arenys de Munt no va abaixar els braços i va posar-se 6-3 quan faltaven poc més de cinc minuts. Al tram final els locals van saber conservar la calma i van aprofitar dues faltes directes per sancions al conjunt arenyenc –Oliana i Casas– i un altre gol d’Oliana per acabar guanyant amb un contundent 9-3.

CH MATARÓ - CE ARENYS DE MUNT 9-3

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (1), Martí Casas (5), Èric Serra, Aniol Mangas (1), Oriol Parera, Pol Castellví i Marçal Oliana (2).
CE ARENYS DE MUNT: Josep Romeu, Aguilar, Daumal, Jordi Romeu, Illa, Cusachs (1) i Roca (2).
Àrbitres: Burgos i Galán.
Marcador: 8’ CASAS (1-0); 8’ MANGAS (2-0); 11’ Roca (2-1); 25’ FLORENZA de penal (3-1); 30’ CASAS (4-1); 34’ CASAS (5-1); 34’ CASAS (6-1); 37’ Cusachs (6-2); 45’ Roca de falta directa (6-3); 49’ OLIANA de falta directa (7-3); 50’ OLIANA (8-3); 50’ CASAS de falta directa (9-3).