El CH Mataró guanya el Dominicos i es manté en posició d'ascens

L'equip mataroní ha anat sempre per davant al marcador i no ha patit mai pel triomf

El Club Hoquei Mataró va guanyar amb força comoditat el Dominicos de La Coruña per 6-3 al partit disputat al Pavelló Jaume Parera i corresponent a la 17a jornada de la 1a Estatal d'hoquei patins, i amb els tres punts es manté en segon lloc de la taula en posició d'ascens a OK Lliga. Tot i això, l’equip gallec, amb jugadors molt experimentats, va posar en dificultats als locals fins que aquests van aconseguir agafar una bona renda a la segona meitat.

mataro-dominicos

Després d'una primera part força travada en què només hi va haver un gol –Castellví aprofitant una passada d’Oliana–, el partit s'encarrilava amb dos gols en un minut només iniciar-se la segona meitat –un xut creuat de Florenza i un contracop d’Oliana que finalitzava Mangas– i que ja van permetre dominar el partit amb tranquil·litat a partir del 3-0. Pocs minuts més tard Garcia feia el 3-1, però els locals van saber mantenir la calma i conservar el seu avantatge fins que quan faltaven poc més de cinc minuts Casas va recuperar una bola que transformava en el 4-1. Als darrers minuts arribaven quatre gols més –Alen de penal, Florenza per partida doble i Garcia quan faltaven dos segons– que suposaven el 6-3 definitiu, que donava els tres punts a l’equip de Vadillo per seguir pensant en l’ascens.

CH MATARÓ - DOMINICOS 6-3

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (3), Martí Casas (1), Èric Serra, Oriol Parera, Aniol Mangas (1), Pol Castellví (1) i Marçal Oliana.
CAA DOMINICOS: Ojanguren, Piñeyro, Alen (1), Togores, Garcia (2), Arias, Álvarez i Pablo.
Àrbitres: Moreno i Castellnou.
Marcador: 13’ CASTELLVÍ (1-0); 27’ FLORENZA (2-0); 27’ MANGAS (3-0); 30’ Garcia (3-1); 45’ CASAS (4-1); 45’ FLORENZA (5-1); 46’ Alen de penal (5-2); 49’  FLORENZA (6-2); 50’ Garcia (6-3).